Lag selv:

Pakkekalendere

Adventskalendere er ikke bare for barn! Overrask med en hjemmelaget versjon som skaper stemning i huset hele desember.

Lag et stilleben med pynt og pakker. FOTO: All over press
Lag et stilleben med pynt og pakker. FOTO: All over press Vis mer
Publisert

TIL BARNLIGE SJELER

Du trenger: 4 runde skiver av bjørketre, hammer, spiker eller syl, bånd til oppheng.

Slik gjør du: 1. Lag tre hull i hver treplate med en hammer og spiker eller en syl. Klipp tre stykker bånd i passende lengde til opphenget ditt, og lag en knute i den ene enden av hvert bånd.2. Trekk et bånd gjennom hvert hull i treplatene, og samle snorene om opphenget som platene skal henge fra. Plasser en adventsgave på hver av de fire platene.3. Du kan henge treplatene fra kroker i taket eller ned fra et tøystativ, som her. Etter jul kan du bruke opphenget til grønne planter.

STABLE ET SØTT JULETRE

24 pakker i ulike størrelser og papir kan fort bli til et dekorativt juletre. Stable pakkene i ett lag av gangen, og prøv deg fram til du har den rette formen. Er de vanskelige å få til å stå rett opp mot veggen, kan du bruke et stykke dobbeltsidig tape bak på hver pakke. Klipp til slutt en papirstjerne av et stykke fint gavepapir, og heng den over treet.

Tips! Ta vare på papiret til neste år

Spar både penger og miljøet ved å gjenbruke gavepapir. Den tykke kvaliteten gjør papiret holdbart, og finner du pakker med papir som passer din smak og stil, er det verdt å ta vare på til neste års kalender eller gaver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer