Interiør

Piff opp IKEA-madrassen

3 soveromstips du vil elske!

ETT SOVEROM - 3 STILER: Stylist Lene Lyngs hadde èn rammemadrass og noen møbler, som hun stylet om på tre ulike måter  - se så kult det ble... Foto: Anders Schønnemann
ETT SOVEROM - 3 STILER: Stylist Lene Lyngs hadde èn rammemadrass og noen møbler, som hun stylet om på tre ulike måter - se så kult det ble... Foto: Anders Schønnemann Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: Vi tilbringer nesten halve livet på soverommet. Da er det faktisk veldig viktig at vi elsker å være der.

Så får du sukkersjokk av blondesengeteppet og blomsterputene, kaster du det ut. For du vil ikke tro hvor kjapt du kan gjøre soverommet ditt helt nytt.

Interiørstylist Lene Lyngs tok for seg et soverom med en Sultan Stamnes rammemadrass fra Ikea, en industrilampe i mattsvart metall med stoffledning og et bord i almetre - og stylet alt sammen på tre forskjellige måter.

SOVEROM 1: New York-bohem

Hver gang vi ser amerikanske filmer fra New York-leiligheter får vi lyst til å pakke kofferten og dra. Denne stilen tar verdens kuleste by hjem til soverommene våre!

Gå for kjølige toner, bland inn unike skatter. Kombiner ny design, gamle funn, keramikk, lyse tresorter og myke materialer som ull og lin – og DER har du ditt nye soverom.

Tips: Hold det så enkelt som mulig!

SOVEROM 2: Svorsk kvalitet

Det som kanskje imponerer oss aller mest med den skandinaviske stilen, er at det er umulig å bli lei av den! De kjølige blåtonene blir alltid like vakre mot lyst treverk og stringente linjer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer