Siri Kristiansen

Programleder Siri Kristiansen designer sine egne møbler

Elsker god design. Spesielt den hun kan lage selv!

SNEKKERTALENT: Med ett år på møbelsnekkerlinja bak seg, lager programleder og spaltist i KK, Siri Kristiansen det meste av det hun har lyst på selv. Foto: Yvonne Wilhelmsen
SNEKKERTALENT: Med ett år på møbelsnekkerlinja bak seg, lager programleder og spaltist i KK, Siri Kristiansen det meste av det hun har lyst på selv. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en påbygget enebolig i Son i Akershus bor Siri Kristiansen (37) som er programleder i radio og TV, samboer Espen (45) og barna Jesper (6) og Signe (3 ½).

– Ofte kan jeg se noe i et interiørblad og tenke «så fint, det har jeg sikkert ikke råd til». Og så tegner jeg en egen variant og snekrer det selv eller får hjelp av en lokal sveiser, forteller Siri.

– Det er mitt bestemte inntrykk at håndverkere blir glad for sånne oppdrag, de synes det er litt gøy.

Denne evnen til å lage sine egne møbler er ikke tatt ut av det blå. Siri har nemlig ett år på møbelsnekkerlinja bak seg, og er ikke redd for å ta til verktøy. 

– Det er min eneste lidenskap og store drøm. Hvis jeg kunne leve av å være møbeldesigner og snekker, hadde jeg ikke nølt et sekund, innrømmer P3-profilen. Derfor var det heller ikke noe heft at huset hun og samboeren kjøpte ikke var heeelt som de drømte om.

– Huset ble bygget på slutten av 70-tallet og er på ett plan. Da vi kjøpte det hadde det fire av de styggeste tingene jeg vet: Karnapp, takplater, strukturmaling og brystpanel. Panelet har vi fortsatt på soverommet, alt annet måtte vekk, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer