Oppussing

Pusset opp drømmeleiligheten

I den lyse, luftige leiligheten er det industrielle detaljer og pastellfargede vintagefunn som sørger for sjarmen.

PUSSET OPP: En fin miks av moderne innredning og vintagemøbler gjør det lyse, lekne hjemmet særegent og koselig.   Foto: Margriet Hoekstral
PUSSET OPP: En fin miks av moderne innredning og vintagemøbler gjør det lyse, lekne hjemmet særegent og koselig. Foto: Margriet Hoekstral Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da vi skulle flytte inn her, gjorde vi en avtale: Ingenting vi ikke liker kommer over dørstokken, forteller Linsey, som sammen med mannen Rick hadde klare regler da de endelig hadde pusset opp drømmeleiligheten. 

– Resultatet ble at vi kvittet oss med ganske mye nips fra den gamle leiligheten, men heldigvis blir vi kjapt enige, og smaken vår er etter hvert blitt veldig synkronisert.

Da de kjøpte oppussingsobjektet, fikk de mulighet til å begynne på scratch og finne fram til sin helt egne stil. De likte røffe og industrielle detaljer mot en stilren og moderne base, og i sin søken etter vintageskattene, oppdaget de at det var et hull i markedet de selv kunne fylle. Slik ble interiørbutikken Brût Amsterdam til.

– Vi jobbet veldig målrettet med innredningen og begynte med de største elementene, som sofaen og det store maleriet. Deretter lette vi etter ting hos de største kjedene, men fant ut at det var mye likt. Så vi begynte etter hvert å se oss om etter unike detaljer i bruktbutikker og på nettmarkeder. Vi falt alltid for de industrielle og gamle tingene, og vi var spesielt tiltrukket av materialer som varer, sier Rick.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer