Interiør:

Pynt med glass i forskjellige farger

Her finner du inspirasjon til hvordan du kan dekorere med glass hjemme.

GLASS: Tofarget vase med oransje bunn (Hübsch). Stripete krukke med lokk (Shop Dora). Klar vintagevase (Shop Dora). Grå vase og rosa vase (begge fra Notre Dame). Høy, oransje vase (Ro Collection). Tofarget vase med grønn bunn (Villa Collection). Papirblomster (Studio About). Rundt bord (Jysk). FOTO: Pernille Enoch
GLASS: Tofarget vase med oransje bunn (Hübsch). Stripete krukke med lokk (Shop Dora). Klar vintagevase (Shop Dora). Grå vase og rosa vase (begge fra Notre Dame). Høy, oransje vase (Ro Collection). Tofarget vase med grønn bunn (Villa Collection). Papirblomster (Studio About). Rundt bord (Jysk). FOTO: Pernille Enoch Vis mer
Publisert

I STUEN

Sett ny farge på stuen med en samling av glassvaser på et sidebord eller på toppen av en kommode. Hvis du satser på vaser i ulike høyder og former, får du det mest harmoniske uttrykket.

PÅ BORDET

Glass kan pynte opp de fleste steder i et hjem, som her som et lite stilleben på et bord.

PÅ KJØKKENET

Det må ikke stå «fest» i kalenderen for at du skal dekke bordet med farget glass. Hverdagens pastaretter blir litt festligere når bordet stråler som en regnbue i et vell av glade farger.

PÅ KONTORET

Etter mange måneder på hjemmekontor kan det hjelpe på med litt fornyelse og fine omgivelser for å holde motivasjonen oppe. Pynt arbeidsplassen med farget glass, og bruk for eksempel en vase som penneholder og små glasskåler til papirklips og teipruller.

SVEVENDE GLASS

Hvorfor sette glass og vaser på bordet når de kan henge i vinduet? De runde vasene er laget slik at de kan henge, men du kan også lage dine egne oppheng av helt vanlige fargede drikkeglass.

PÅ SOVEROMMET

Glass er poetisk, og hvis du holder det i sarte farger, blir uttrykket også litt romantisk. Sett skåler i forskjellige størrelser sammen på en kommode eller i vinduskarmen på soverommet, og bruk dem til å oppbevare smykker i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer