Bolig & Interiør

Ramme på rull

Med «Do Frame» kan du ramme inn hva som helst, hvor som helst og når som helst. Kun fantasien setter grenser. Hva vil du ramme inn?

Med «Do Frame» kan du ramme inn hva det skulle være. Foto: Droog Design
Med «Do Frame» kan du ramme inn hva det skulle være. Foto: Droog Design Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De fleste har vel en eller annen gang hatt problemer med å finne en ramme som passer til ukurante bilder eller plakater? De store, verdifulle maleriene, eller dem med stor affeksjonsverdi, er det som regel verdt å ta med til en rammemaker. Det kan imidlertid være en kostbar affære, og er kanskje ikke verdt det, om du bare skal ramme inn noe for en kortere periode? DinSide.no falt uansett for denne smarte tapen, som gjør det kjapt, enkelt og - ikke minst - rimelig å ramme inn hva det skulle være. Les også! Trendy på veggenFantastiske barneromLag din egen tapetSom en ekstra bonus slipper du tegnestift- eller spikerhull i veggene, og det gjør det enkelt å endre på veggpryden, for eksempel når tenåringen går lei av hest, Orlando Bloom eller Jessica Alba.

Kjappe fakta:

Navn: «Do Frame»Hva: Ramme på rullStrategiske mål: 4 cm x 25 meterFormgitt av: Martí QuixéProdusent: Droog DesignPris: 120 kroner Forhandler: Hjemmefronten, og dersom du skulle lure: Prisen som er oppgitt på nettsidene er feil. (Artikkelen er levert av DinSide Bolig)Foto: Creative Images/Getty og Droog Design

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer