Interiør

Rustikk estetikk

For Pernille Skriver er det viktig at tingene i hjemmet hennes er vakre, men ikke for fine til å bli brukt.

INTERIØR: La deg inspirere av Pernilles behagelige stil. FOTO: Katrine Rohrberg
INTERIØR: La deg inspirere av Pernilles behagelige stil. FOTO: Katrine Rohrberg Vis mer
Publisert

Den 56 år gamle designeren Pernille Skriver bor i en bygning fra slutten av 1700-tallet. Akkurat som de fleste leiligheter i gamle bygårder har ikke Pernille noen entré – her kommer du rett inn i stuen.

Da hun overtok leiligheten, behøvde den oppussing. Dette ga Pernille mulighet til selv å designe og skape de løsningene hun ønsket, og det er nettopp disse grepene som gir hjemmet et personlig uttrykk. Fra kjøkkenets varme jordtoner til badets kjølige enkelhet – alt er i hennes ånd.

LES OGSÅ: De største interiørtrendene for 2019

– Jeg liker godt å mikse arvestykker og designklassikere med ting som har en historie. Ofte kjøper jeg interiør på reiser og i antikvitetsbutikker rundt om i verden. For meg er det viktig at boligen framstår som estetisk, men hjemmet må for all del kunne brukes, sier Skriver.

Stilen hennes er full av varme og har et rustikt preg. Alle gulvene i den 90 kvadratmeter store leiligheten har fått en nyanse som gir dybde og jording. Pernille beskriver tilværelsen før hun flyttet hit, som et slags nomadeliv, for hun flyttet mye rundt før hun slo seg til ro.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer