Interiør:

Rustikk miks

Lizette og Erann kaster seg gjerne ut i eventyrlige prosjekter – som å flytte hele familien til Ibiza og hjem igjen, åpne en kafé og bygge om huset.

Stuen var opprinnelig borgermesterens kontor da huset ble bygd i 1880. Derfor er rommet vakkert dekorert med høye veggpaneler, stukkatur i taket og fiskebeinsparkett. De små bordene er fra &Tradition, lampen fra Made By Hand og sofaen fra Bruunmunch. De to gitarene tilhører Erann. FOTO: Katrine Rohrberg
Stuen var opprinnelig borgermesterens kontor da huset ble bygd i 1880. Derfor er rommet vakkert dekorert med høye veggpaneler, stukkatur i taket og fiskebeinsparkett. De små bordene er fra &Tradition, lampen fra Made By Hand og sofaen fra Bruunmunch. De to gitarene tilhører Erann. FOTO: Katrine Rohrberg Vis mer
Publisert

For åtte år siden pakket Lizette Drori Mikkelsen, ektemannen Erann og deres tre barn kofferten og flyttet til Ibiza. Opprinnelig skulle de bo der i tre år, men etter et år savnet barna vennene og slektningene sine så mye at de valgte å vende hjem til Danmark igjen.

– Selv om vi bodde på Ibiza i kun et år, ble det likevel en øyeåpner for barna, som hadde godt av å se at verden ikke kun besto av Vedbæk. Og de kom hjem med et annet blikk på verden, sier Lizette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer