Oppussing

Så klart du kan pimpe opp hjemmet på en dag! Her er 7 superfine og billige grep

Du trenger slett ikke sette i gang total oppussing for å få karakter, personlighet og egde. Noen konkrete, enkle grep gjør mye av jobben. Se bare her!

INTERIØRTIPS: Det skal ikke mye til for å pimpe opp hjemmet. Du kan lett fikse opp flere rom på en helg, uten at du blakker deg!  Foto: Yvonne Wilhelmsen/All Over Press
INTERIØRTIPS: Det skal ikke mye til for å pimpe opp hjemmet. Du kan lett fikse opp flere rom på en helg, uten at du blakker deg! Foto: Yvonne Wilhelmsen/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Energikick på soverommet!

Tid for nytt sengetøy! Velg et som virkelig gjør en forskjell. Sjekk HM Home og Ellos. Palmeprint er superhot nå. Fyll på med potteplanter plassert i forskjellige høyder og eviggrønne grener fra veikanten.

LES OGSÅ: Slik skaper du hotellfølelsen på soverommet

Personlig bildevegg

Samle alle bildene som betyr noe spesielt for deg. Legg dem på gulvet som et puslespill. Print ut noen tøffe bilder fra nettet eller riv ut av blader og plasser i puslespillet. Tilsett postkort, en gammel plakat eller annet som sier noe om deg. Gjerne en gjenstand. Leier du bolig og kan ikke lage så mange hull i veggen, kan du lage din egen bildevegg på en plate.

Rock opp kontorpulten!

Ikke glem kontorhjørnet! Kanskje maler du den anonyme pulten sort? Så enkelt er det nemlig å gå fra Shabby Chic til Shabby Cool. Tilsett bestemorlampen som ingen har fått øynene opp for på bruktbutikken, som rå kontrast. Og husk at en sprayboks med gullmaling er super for å skape statementdetaljer, som denne malte Ikearammen over pulten. Og en ting til, jo større stilkontraster - jo tøffere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer