MER SVENSK INTERIØR: H&M Home fokuserer på sengetøy, puter, tepper og noe kjøkkentekstiler. Se hele kolleksjonen under. Foto: H&M
MER SVENSK INTERIØR: H&M Home fokuserer på sengetøy, puter, tepper og noe kjøkkentekstiler. Se hele kolleksjonen under. Foto: H&M Vis mer

H&m

Se den nye H&M Home-kolleksjonen

For den svenske kjeden driver slett ikke bare med klær.

Publisert


H&Ms interiørkolleksjon

Hva syne du om H&M Homes vårkolleksjon?Fra før av har vi Ikea, Åhlens og Hemtex. For ikke å glemme Clas Ohlson. Svenskene har virkelig en stor bit av kaka på bolig- og interiørmarkedet.

Men visste du at også H&M har en egen boligseksjon?

Den første H&M Home-kolleksjonen ble lansert internasjonalt og i Norge i februar 2009.

Lenger ned i saken kan du se hva den svenske giganten presenterer for vår 2011.
Jeg likte den veldig godt, kommer sikkert til å kjøpe noe derfra.
 
59 (52%)
Jeg likte noe av det.
 
41 (36%)
Jeg synes ikke den var noe fin. De bør holde seg til klær!
 
13 (12%)

Kanskje til Oslo?

Interiørvarene selges via nettbutikken, men det har også blitt etablert egne H&M-homebutikker i Helsingfors, Stockholm og København.

Ryktene vil ha det til at også Oslo står for tur.

Hjeminredningskolleksjonen fokuserer på tekstiler. Sengesett, puter, forklær, gardiner og pledd står i fokus, og materialene spenner denne gangen fra bomull og vasket lin til blonder og fløyel.
Se mer av kolleksjonen her:


Dette har de tro på

Vi ser fire hovedretninger. Én del av kolleksjonen er inspirert av blomstrende hager. Ikke nøvendigvis på bakkeplan, men gjerne en urban takhage i New York. Fargeskalen går fra brunt til grønt og sand, og vi ser vintageetiketter, gateskilts-estetikk og grønnsakstrykk.

LES OGSÅ: Vi prøvde Lanvin for H&M-plaggene

Afrika ses også som en inspirasjonskilde, med farger som orange og grønt, og med mye grafisk sort-hvitt, nesten litt tribal.

Så har vi det humoristiske og fargerike, med Disney-figurer, røde kirsebær og et fargesterkt tegneserieunivsers. Til slutt en romantisk og dus delkolleksjon med sarte blonder, blomster og feminine fargetoner som turkis, lilla og rosa.

Se bilder av trendene her:


Prisene går fra kr 49 til 179 for putetrekk, kr 99 til 499 for sengesett og kr 79,50 til kr 179 for dusjhåndklær.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer