H&m

Se den nye H&M Home-kolleksjonen

For den svenske kjeden driver slett ikke bare med klær.

MER SVENSK INTERIØR: H&M Home fokuserer på sengetøy, puter, tepper og noe kjøkkentekstiler. Se hele kolleksjonen under. Foto: H&M
MER SVENSK INTERIØR: H&M Home fokuserer på sengetøy, puter, tepper og noe kjøkkentekstiler. Se hele kolleksjonen under. Foto: H&M Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

H&Ms interiørkolleksjon

Hva syne du om H&M Homes vårkolleksjon?

Fra før av har vi Ikea, Åhlens og Hemtex. For ikke å glemme Clas Ohlson. Svenskene har virkelig en stor bit av kaka på bolig- og interiørmarkedet.Men visste du at også H&M har en egen boligseksjon?Den første H&M Home-kolleksjonen ble lansert internasjonalt og i Norge i februar 2009. Lenger ned i saken kan du se hva den svenske giganten presenterer for vår 2011.

Kanskje til Oslo?

Interiørvarene selges via nettbutikken, men det har også blitt etablert egne H&M-homebutikker i Helsingfors, Stockholm og København. Ryktene vil ha det til at også Oslo står for tur.Hjeminredningskolleksjonen fokuserer på tekstiler. Sengesett, puter, forklær, gardiner og pledd står i fokus, og materialene spenner denne gangen fra bomull og vasket lin til blonder og fløyel.Se mer av kolleksjonen her:

Dette har de tro på

Vi ser fire hovedretninger. Én del av kolleksjonen er inspirert av blomstrende hager. Ikke nøvendigvis på bakkeplan, men gjerne en urban takhage i New York. Fargeskalen går fra brunt til grønt og sand, og vi ser vintageetiketter, gateskilts-estetikk og grønnsakstrykk.LES OGSÅ: Vi prøvde Lanvin for H&M-plaggeneAfrika ses også som en inspirasjonskilde, med farger som orange og grønt, og med mye grafisk sort-hvitt, nesten litt tribal. Så har vi det humoristiske og fargerike, med Disney-figurer, røde kirsebær og et fargesterkt tegneserieunivsers. Til slutt en romantisk og dus delkolleksjon med sarte blonder, blomster og feminine fargetoner som turkis, lilla og rosa.Se bilder av trendene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer