Hjem

Se dette fantastiske hjemmet

Satt sammen av nett- og loppisfunn!

LAG SELV: Lag ditt eget romtilpassede skrivebord med et par enkle bukker og en lang benkeplate. 


 Foto: Lina Östling/IDECORimages
LAG SELV: Lag ditt eget romtilpassede skrivebord med et par enkle bukker og en lang benkeplate. Foto: Lina Östling/IDECORimages Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hjemme hos Caroline Orrvik i Örebro er det ikke overanalysert hvor tingene skal stå, det faller seg naturlig - og ser bare så bra ut!

Det handler om å ha en stilsikker hånd, men mest av alt om å våge å gjøre endringer og prøve seg fram.

LES OGSÅ: Nesten alt her er hjemmelaget!

Lag fine stilleben

Hele Carolines hjem er fylt av små stilleben satt sammen av blant annet funn fra loppemarkeder og Carolines favorittbutikker på nett: Blocket og Tradera.

Caroline innrømmer gjerne at hun samler på diverse ting, men like mange ting som finner veien inn i huset, tas også ut igjen.

ENKELT OG DELIKAT: Finn masse ulike glassflaske og vaser og fyll dem med vårens friske kvister. Foto: Lina Östling/IDECORimages
ENKELT OG DELIKAT: Finn masse ulike glassflaske og vaser og fyll dem med vårens friske kvister. Foto: Lina Östling/IDECORimages Vis mer

Hun liker godt å arrangere loppemarkeder selv også, og på den måten får hun hele tiden justert miksen av tingene hun har hjemme.

LES OGSÅ: Koselig påskestemning på 1-2-3!

Enkle oppussingsgrep

Caroline og mannen Jonas pusser gjerne opp, og arbeidsfordelingen er enkel: Jonas gjør grunnarbeidet og Caroline tar seg av overflatene.

Kjøkkenet fikk en enkel renovering ganske raskt etter at familien flyttet inn i huset. Benkeplaten i betong har de laget selv, mens frontene fra Ikea fikk bli. Et stort løft for kjøkkenet var da paret malte klinkergulvet svart.

RØFF OPPGRADERING: Benkeplaten i betong har paret laget selv.  Foto: Lina Östling/IDECORimages
RØFF OPPGRADERING: Benkeplaten i betong har paret laget selv. Foto: Lina Östling/IDECORimages Vis mer

LES OGSÅ: Innred med den enkle miksen av svart og hvitt.

Smart romutnyttelse

Å få utnyttet all plass i et stort hus kan være vanskelig, men også en god investering.

For å få plass til et romslig garderoberom, valgte Caroline og Jonas å sage seg gjennom soveromstaket og opp til råloftet. Nå leder en enkel stige opp til en garderobe som ser ut som et lekkert butikklokale som gir dem full oversikt over alle sine klær.

LES OGSÅ: Denne reaksjonen MÅ du bare se!

BYGG I HØYDEN: Har du ikke nok garderobeplass på soverommet, kan kanskje loftet over utnyttes? Foto: Lina Östling/IDECORimages
BYGG I HØYDEN: Har du ikke nok garderobeplass på soverommet, kan kanskje loftet over utnyttes? Foto: Lina Östling/IDECORimages Vis mer

Se flere bilder fra det fantastiske hjemmet nedenfor:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer