Hjemme Hos

Se Evy Kasseth Røstens råtøffe hjem!

«Død Snø»​-skuespillerinnen har gammel, fransk landsbystil - midt i Oslo!

EVYS HJEM: Når du er glad i å lage mat, blir det gjerne mye ting på kjøkkenet. — Jeg er veldig glad i trefjøler, de får stå framme. Alt annet er plassert i kurvene, i hjørneskapet og i et nytt karusellskap som er skjult under benken, sier Evy Kasseth Røsten. Skuespilleren bor i tomannsboligen på Tåsen i Oslo sammen med Paul-Ottar Haga (50), og fire barn på 15, 13, 5 og 4. Foto: Birgitte Hoff Lysholm
EVYS HJEM: Når du er glad i å lage mat, blir det gjerne mye ting på kjøkkenet. — Jeg er veldig glad i trefjøler, de får stå framme. Alt annet er plassert i kurvene, i hjørneskapet og i et nytt karusellskap som er skjult under benken, sier Evy Kasseth Røsten. Skuespilleren bor i tomannsboligen på Tåsen i Oslo sammen med Paul-Ottar Haga (50), og fire barn på 15, 13, 5 og 4. Foto: Birgitte Hoff Lysholm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: Paul-Ottar Haga bidro med rammen: Huset var allerede hans da Evy Kasseth Røsten kom inn i bildet. Siden tok de grep sammen for å gi plass til en stor familie. I tillegg til en sønn hver, kom nemlig en felles sønn og datter på rappen. 

En felles stil og glede over å være kreative sammen har kommet godt med, for dette har skjedd:

Eneboligen på Tåsen i Oslo er delt i to og seksjonert, andre etasje er solgt. Garasje og trappehus er revet, ny dobbelgarasje og trapp er satt opp, planløsningen i etasjene de valgte å beholde totalt snudd på hodet, og et påbygg er kommet til.

LES OGSÅ: Se hjemmet til KK Livings interiørstylist

For ikke å snakke om hagen; Evy har selv planlagt og plantet hver eneste staude, hun har laget små rom med utgangspunktet «hvor kan noen få lyst til å sette seg ned og bare nyte?» 

Ja, og nevnte vi at alt dette har skjedd mens to voksne og to ungdommer bodde der? Og at Evy har gått gravid store deler av tiden og hatt baby og småbarn resten av årene? 

– Jeg fødte i mars det ene året og i april det neste  året, forteller Evy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer