Interiørstylist Line Langmo

Se hjemmet til kjendisstylist og blogger Line Langmo: - Dette er jeg glad i!

På jobb er hun i forkant av de nyeste trendene. Hjemme vil hun la øynene hvile på ting hun har hatt og elsket i årevis.

LINE LANGMOS HJEM: Spisestuen er en del av den store stuen. Bildet på veggen er av Elisabeth Werp, glassklokkene er gamle franske.  Foto: Sara Johannessen
LINE LANGMOS HJEM: Spisestuen er en del av den store stuen. Bildet på veggen er av Elisabeth Werp, glassklokkene er gamle franske. Foto: Sara Johannessen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Line Langmo, stylist, bor med mann og barn i et gammelt, påbygget hus ved sjøen i Bærum. Bare grunnmuren i halve huset er fra det originale huset, resten er bygget nytt for åtte år siden. Line og familien har bodd her i fire år. Line er maksimalist, mens Kristoffer minimalist. Stilen deres er en balansegang midt imellom, og de blir alltid enige på et vis. Det viktigste er at hjemmet innbyr til ro.

Da to skulle bli til tre, flyttet stylist Line Langmo og mannen Kristoffer ut fra en liten leilighet på Uranienborg i Oslo til et stort hus ved sjøen. Men selv om plassen er betydelig større, er det ikke blitt så mange flere møbler: De fleste er med fra leiligheten. Line liker å omgi seg med ting hun har et forhold til og som føles som de alltid har vært med henne.

– Vi er ikke sånne som klarer å kvitte oss med ting, vi blir litt for glad i dem, medgir hun.

– Vi har en kombinasjon av billige ting, arvede ting, reiseminner og annet vi har samlet på opp gjennom årene. Vi ommøblerer mer enn vi bytter ut. Alt har en historie, vi får et forhold til tingene våre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer