Tone Kroken

Se hjemmet til KK Livings interiørstylist!

Tone Kroken reiser Norge rundt på besøk til landets mest inspirerende hjem. Nå åpner hun døra i Oslo-leiligheten.

Spisebordet er langt og smalt og rommer mange uten å ta mye plass (cirka kr 4000, forhandlere gjennom Lagentur.no). Skinnstolene er fra Milla, de andre er fra Ikea. Tone arvet dem av venner som skulle bytte dem ut, og sydde nytt trekk til dem. Lykten på bordet fra Bolina, sofabordet i  metall fra Milla, det hvite fra Ladyburk. Sofaen er arvet av en venn. 
 Foto: Yvonne Wilhelmsen
Spisebordet er langt og smalt og rommer mange uten å ta mye plass (cirka kr 4000, forhandlere gjennom Lagentur.no). Skinnstolene er fra Milla, de andre er fra Ikea. Tone arvet dem av venner som skulle bytte dem ut, og sydde nytt trekk til dem. Lykten på bordet fra Bolina, sofabordet i metall fra Milla, det hvite fra Ladyburk. Sofaen er arvet av en venn. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: Da Tone Kroken og mannen Henrik ble separert, bestemte de seg for at barna skulle slippe å bo i koffert.

I stedet er det de voksne som flytter mellom huset på bilfrie Brønnøya i Asker og leiligheten i Gamlebyen i Oslo, ikke annenhver uke – det kunne ha stresset enhver, men hver sjette uke.

– Emma går på skole i byen, og vi ville at hun skulle ha roen ved å bo ett sted. Bonusen er at vi får oppleve kombinasjonen av byliv og øyliv, og jeg oppdaget fort at jeg elsker det, sier Tone oppglødd.

For så lenge hun har tingene sine rundt seg, er hun hjemme – om det er her eller der.

– Henrik sitt flyttelass består av to plastposer med personlige eiendeler. Jeg må ha hjelp av traktor for å få alt med meg, ler Tone.

– Jeg må omgi meg med interiørdetaljer, duftlys og parfymer. Fine ting og rare ting, ting jeg er glad i. Og det er ganske mye.

Sommeren var rett rundt hjørnet, og boligmarkedet i ferd med å ta ferie. Tone hadde vært i budrunde etter budrunde og mistet alle leilighetene hun ville ha. Så dukket den opp; 46 kvadratmeters gufs fra åttitallet. Tone kjøpte den usett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer