GÅ FOR ALT SOM ER STRIKKET: - Det vi kan se i alle interiørmagasiner for tiden, og det som er typisk for denne høsten er strikkede produkter. Det vil si både pledd, puter, puffer og lamper, sier Lena Vidnes. Foto: produsenten/colage: Per Ervland
GÅ FOR ALT SOM ER STRIKKET: - Det vi kan se i alle interiørmagasiner for tiden, og det som er typisk for denne høsten er strikkede produkter. Det vil si både pledd, puter, puffer og lamper, sier Lena Vidnes. Foto: produsenten/colage: Per Ervland Vis mer

Høst 2011

Se høstnyhetene fra Åhléns

Den strikkede trenden blir stor denne sesongen. Og det trenger ikke koste mye.

Publisert
Nå som kvikksølvet har begynt å krype nedover gradestokken er det på tide å ta frem både fuskepelsen, strikkejakkene og vottene.

Tiden er kommet for å tilbringe mindre tid ute, og mer tid i sofakroken under et varmt pledd med en kopp kakao i hendene.

Det kan være vel så koselig, men vinteren føles ofte lang.

Med de rette grepene derimot, blir ikke mørketiden så lang eller trist som du først hadde trodd. Spesielt ikke med disse flotte hødtnyhetene.

LES OGSÅ: Jo, her kan du også kjøpe interiør

Gå for alt som er strikket

- Det vi kan se i alle interiørmagasiner for tiden, og det som er typisk for denne høsten er strikkede produkter. Det vil si både pledd, puter, puffer og lamper, sier Lena Vidnes, markedskoordinator i Åhléns, til KK.no.

De strikkede produktene gir en lun følelse som i tillegg holder deg varm, og der er ikke noe problem å kombinere produktene med flere stiler.

- For de som er tilhenger av den populære shabby chic-stilen kan produktene blandes med duse fargenyanser, puter i lin og saueskinn, forteller Vidnes.

De som ønsker et industrielt uttrykk kan kombinere putene, pleddene og puffene sammen med enkle og rene produkter som for eksempel Lux lampen eller andre puter med stilige dyreprint.

LES OGSÅ: Sjekk høstnyhetene fra Skeidar

Ta inn den nordiske naturen

Det er imidlertid ikke bare strikk som er å finne av nyhetene hos Åhléns. Den byr også på andre stilige innspill fra den nordiske naturen som kubbelys av bjørk og myke saueskinn.

Lekre lamper og lys kan varme godt opp på en hvilken som helst kald høstkveld. For at de skal vare lengst mulig bør du imidlertid passe på hvordan du plasserer dem. De skal nemlig stå 5-10 centimeter fra hverandre.

Vi har plukket ut noen av våre høstfavoritter hos Åhléns som garanterer for noen koselige innekvelder.

Se et utvalg av høstnyhetene til Åhléns her:LES OGSÅ: Fargeglade høstnyheter

Mer interiørnytt

Se også høstnyhetene fra Ellos, Kremmerhuset, Indiska, Princess, Ikea og H&M Home.

I tillegg har vi sett siste nytt innen tapet, som er på full frammarsj nå. Det blir blant annet spådd at betongtapetet blir en bestselger.

Og har du litt slunken lommebok for tiden, har vi tipsene som tryller søppeldyngemateriale om til nye, flotte møbler.

LES OGSÅ: Få det perfekte soverommet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer