Interiørtips

Ser du hva som er billig og dyrt?

Slik får du det lyst og lekkert hjemme, uansett budsjett. Finn din favoritt her.

RIMELIG OG EKSKLUSIVT: Ser du forskjell på dyrt og billig? Se bildeserien. Foto: Produsentene
RIMELIG OG EKSKLUSIVT: Ser du forskjell på dyrt og billig? Se bildeserien. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dus minimalisme koster vanligvis mye - men ikke alltid. Vi har samlet en rekke av vårens enkle og stilsikre innredningsfavoritter. I utseende er produktene ganske like. Men prisene varierer stort, så her kan du for eksempel velge å legge mye penger i en sofa og få et flott bord til spottpris, eller omvendt. Ser du forskjell? Ta en titt i bildeserien under.Det er selvsagt også et spørsmål om materialvalg og forventet levetid.Kanskje synes du stoler i finér holder i massevis, kanskje ønsker du deg skinnstoler som skal holde i mange år.Les også:
 • Vårens 4 store interiørtrender
 • Hvite møbler bidrar til å gjøre et rom lyst og lett. Hvitt går også godt sammen med de aller fleste andre farger.Se rimelige og eksklusive favoritter her :

  Trendfarge

  Hvitt er en nøkkelfarge på interiørfronten denne sesongen.Dette henger blant annet sammen med finanskrisen, som har hengt over oss en stund nå. Vi lengter etter en ny start, med blanke ark.Hvitt symboliserer renhet, balanse, fred og ro.Formene i vår er gjerne organiske og feminine, og detaljene er få. Se stor bildespesial med vårens tøffeste tapeter på DinSide Bolig.
 • Slik bor Sveriges Pia Haraldsen
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer