RIMELIG OG EKSKLUSIVT: Ser du forskjell på dyrt og billig? Se bildeserien. Foto: Produsentene
RIMELIG OG EKSKLUSIVT: Ser du forskjell på dyrt og billig? Se bildeserien. Foto: Produsentene Vis mer

Interiørtips

Ser du hva som er billig og dyrt?

Slik får du det lyst og lekkert hjemme, uansett budsjett. Finn din favoritt her.

Dus minimalisme koster vanligvis mye - men ikke alltid. Vi har samlet en rekke av vårens enkle og stilsikre innredningsfavoritter. I utseende er produktene ganske like. Men prisene varierer stort, så her kan du for eksempel velge å legge mye penger i en sofa og få et flott bord til spottpris, eller omvendt.

Ser du forskjell? Ta en titt i bildeserien under.

Det er selvsagt også et spørsmål om materialvalg og forventet levetid.

Kanskje synes du stoler i finér holder i massevis, kanskje ønsker du deg skinnstoler som skal holde i mange år.

Les også:
 • Vårens 4 store interiørtrender

 • Hvite møbler bidrar til å gjøre et rom lyst og lett. Hvitt går også godt sammen med de aller fleste andre farger.

  Se rimelige og eksklusive favoritter her :


  Foretrekker du enkle finérstoler eller eksklusive varianter i skinn? Stolen til venstre er fra IKEA og koster 425 kroner. Den er laget av blant annet finér og laminat. Stolen til høyre er fra Room, koster 1950 kroner og har sete og rygg i skinn. Begge stoler har ben i forkrummet stål.
  Bordlampen Boxer til venstre koster kr 700 (høyde 62 cm) og er fra Bolia. Skjermen er i latex, mens foten er av stål. Ledningen er i gjennomsiktig plast og har lysdemper-funksjon. Lampen Bånd til høyre er fra Ellos og koster kr 200, den har lampeskjerm i plast og fot av blankt metall. Total høyde 43 cm.
  Lounge-bordet til venstre (115x40x117cm) er designet av Morten Voss for Fritz Hansen, og selges til kr 12 800 på Room. Det er laget i en blanding av naturlige mineraler og polyester. Overflaten føles som sten, og skal være enkel å vedlikeholde. Sokkelen er av pulverlakkert stål. Kafébordet Billsta til høyre koster kr 1590 og er fra IKEA. Det er laget av en mdf-plate, med belegg av melamin, som skal gi en varme- og ripebestandig overflate som er lett å holde ren. Sokkelen er av støpejern.
  Vasen til venstre (35cm høy) heter Freya og koster kr 575 hos Room. Vasen til høyre (20 cm høy) heter Bladet og kommer fra IKEA. Den koster kr 50.
  Sofaen Kramfors til høyre (223x97x74cm) er designet av Mia Gammelgaard for Ikea og den koster kr 4 990. Sofaen skal være lett å holde ren, og man kan bytte og fornye med andre trekk. Materialer i trekk er bomull, viskose og polyester. Sofaen til venstre (225x96x79cm). er fra Hilmers hus og koster fra kr 18 990. Den har lave, rett linjer og har avtagbart trekk på ramme og løse puter. Trekket kommer i ulike materialer.

  Trendfarge

  Hvitt er en nøkkelfarge på interiørfronten denne sesongen.

  Dette henger blant annet sammen med finanskrisen, som har hengt over oss en stund nå. Vi lengter etter en ny start, med blanke ark.

  Hvitt symboliserer renhet, balanse, fred og ro.

  Formene i vår er gjerne organiske og feminine, og detaljene er få. Se stor bildespesial med vårens tøffeste tapeter på DinSide Bolig.


 • Slik bor Sveriges Pia Haraldsen
 • Sjekk KKs store årshoroskop!