Living

Sjekk denne totalforandringen!

Før var dette et gammelt, slitt hus.

MED BELLE: Tine og Belle på kjøkkenet ved frokostplassen. Her spiser barna om morgenen mens Tine smører matpakker ved kjøkkenbenken. Det svarte bordet er fra Tine K, krakkene er fra Kina. Foto: Yvonne Wilhelmsen
MED BELLE: Tine og Belle på kjøkkenet ved frokostplassen. Her spiser barna om morgenen mens Tine smører matpakker ved kjøkkenbenken. Det svarte bordet er fra Tine K, krakkene er fra Kina. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: – Når jeg kommer hjem må jeg bare smile. Det er godt å være her, sier Tine Kjeldsen, kvinnen bak interiørfavoritten Tine K.

Hun lever av å lage vakre ting, er stadig på kundebesøk i de lekreste livsstilsbutikker, og reiser på inspirasjons- og innkjøpsturer til Marokko, Vietnam og India mange ganger i året. 

Likevel er det her, i den klassiske murvillaen på landet i Rynkeby utenfor Odense, at hun trives aller best.

Her bor hun og ektemannen Jakob Fossum sammen med barna Klara (14), Tilde (12) og Konrad (8), samt katten som kun lyder kjælenavnet Misse og den engelske bulldogen Belle.

– Da vi overtok huset var det gammelt og slitt og med mange, små rom. Vi ville ha det så åpent som mulig, og gjorde syv rom i hovedetasjen om til tre. Store rom er sosialt, vi ønsker å kunne følge med på hverandres liv. På kjøpet fikk vi godt lysinnfall.

Huset er fra 1860-tallet, og bygget i klassisk, engelsk stil. Alle overflater ble pusset opp da familien overtok huset for ti år siden, og alt er malt hvitt.

Alt i hjemmet er i det hele tatt holdt i nøytrale toner; her er det mye hvitt, grått og beige og naturmaterialer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.