Christel Gustavsson

Sjekk dette tøffe hjemmet

Christel og Kai Robert bor i en herlig miks av rustikk og dempet grått.

Christels stil er klassisk og ren, med utstrakt bruk av grått. Kreative løsninger og en handy mann har gjort at det blir både lekkert og rimelig.  Foto: Anja Ka
Christels stil er klassisk og ren, med utstrakt bruk av grått. Kreative løsninger og en handy mann har gjort at det blir både lekkert og rimelig. Foto: Anja Ka Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: Da Kai Robert bygget huset for 13 år siden, så det ganske annerledes ut. To år senere flyttet Christel inn, og da kom også alle forandringene.

Det har blitt mye grått, men det sies jo også at grått er det nye hvite, noe som beskriver hjemmet deres perfekt.

Christel har nemlig valgt et enkelt fargepalett i gråtoner, der ulike nyanser går over i hverandre, og får huset til å fremstå svært helhetlig. Selv med både møbler, tekstiler og gjenstander i grått, blir det alt annet enn kjedelig.

Stuen er lys og luftig med store vinduer. Foto: Anja Ka
Stuen er lys og luftig med store vinduer. Foto: Anja Ka Vis mer

Tvert imot, det binder rommene tettere sammen og skaper harmoni. Variasjonen av lyse og mørke toner i tekstiler og tilbehør gir en form for spenning, men for Christel er det viktigste at hun har muligheten til å skape noe som er sitt eget. 

Et av Christels interiørtips er å sørge for en god atmosfære hjemme.  Foto: Anja Ka
Et av Christels interiørtips er å sørge for en god atmosfære hjemme. Foto: Anja Ka Vis mer

– Jeg prøver å ikke se så mye på hva andre gjør. Selvsagt har jeg noen favoritter som inspirerer meg, men jeg ønsker å lage noe som er mitt! Å få muligheten til å benytte kreativiteten min, derfor vil jeg ha noe ikke alle andre har, forteller hun.

– Elgen har min mors mann skutt, så vi fikk geviret i gave. 
 Foto: Anja Ka
– Elgen har min mors mann skutt, så vi fikk geviret i gave. Foto: Anja Ka Vis mer

For plutselig får Christel en idé, og da må ting skje ganske raskt. Ofte får hun hjelp av Kai Robert til å snekre og gjøre annet handy arbeid – de er et godt team. Mye av det de lager, er ved hjelp av ting hun finner i omgivelsene.

– Jeg liker heller det, enn at alt skal koste så mye eller være design, understreker hun.

Forskjellige stoler med ulike puter skaper spenning i spisestuen. Foto: Anja Ka
Forskjellige stoler med ulike puter skaper spenning i spisestuen. Foto: Anja Ka Vis mer

Likevel foretrekker hun en god blanding. I all hovedsak er det viktigste for dem at familien trives og at huset har den riktige atmosfæren.

Vær kreativ og skap din egen greie, råder Christel.  Foto: Anja Ka
Vær kreativ og skap din egen greie, råder Christel. Foto: Anja Ka Vis mer

Christel selv synes hjemmet bærer preg av at det bor en familie der og ikke er skinnende rent og ryddig til en hver tid. Samtidig håper hun at det kommer frem at det bor en dame der med sans for interiør. 

Saueskinnene kjøpte Christel på en islandsreise, og paljettputene kommer fra Senze of Joy. Christel selger dem også i sin egen butikk og elsker glamfølelsen de skaper. Christel liker å male, og lerretet på veggen har hun laget selv. Foto: Anja Ka
Saueskinnene kjøpte Christel på en islandsreise, og paljettputene kommer fra Senze of Joy. Christel selger dem også i sin egen butikk og elsker glamfølelsen de skaper. Christel liker å male, og lerretet på veggen har hun laget selv. Foto: Anja Ka Vis mer

Stuen og kjøkkenet er de rommene som blir mest brukt. Og der er det viktig for Christel å trives.

Kombinasjonen av det industrielle og moderne, beskriver stilen hennes godt. Hun er glad i tapeter som ikke så mange har. Og mur, grått og kobber i lett blanding.

Christel bor i huset sammen med mannen Kai Robert Hofstad og barna Leah (8) og Ebba (4). Foto: Anja Ka
Christel bor i huset sammen med mannen Kai Robert Hofstad og barna Leah (8) og Ebba (4). Foto: Anja Ka Vis mer

Duftlys fra Voluspa er et must, det kjennes i alle rom. Du finner henne gjerne på sofaen med et magasin eller Instagram, der hun selv har flere tusen følgere. Det går litt tid til å tenke ut nye spennende ideer. 

– Vi har bare tre soverom, så begge jentene har 1.20-senger. Det gjør det lettere å ha overnattingsgjester. Jeg vil ha et praktisk hjem, og målet mitt er å få en helhet i huset, men da må loftet bli ferdig først.

I Ebbas rom har de samlet litt av alt. Tallerkenhylle og katter er arvet av Kais tante, en god samling gamle ballkjoler og trommesettet var blant hennes høyeste ønsker på 4-års dagen. Foto: Anja Ka
I Ebbas rom har de samlet litt av alt. Tallerkenhylle og katter er arvet av Kais tante, en god samling gamle ballkjoler og trommesettet var blant hennes høyeste ønsker på 4-års dagen. Foto: Anja Ka Vis mer

I første etasje har hun også et ønske om å pusse og lakke gulvene på både kjøkkenet og stuen, men fortsatt er det mange løse tråder. 

– Jeg har aldri vært helt hvit i stilen, men er glad i gråtoner og de litt røffe murveggene. Spesielt fornøyd er jeg med kjøkkenet, som vi pusset opp for tre år siden. 

På hengeren har Christel sine favorittklær, som hun bruker som en del av interiøret. På gulvet har de brukt avrettingsmasse med lakk over for å få den blanke flaten. Foto: Anja Ka
På hengeren har Christel sine favorittklær, som hun bruker som en del av interiøret. På gulvet har de brukt avrettingsmasse med lakk over for å få den blanke flaten. Foto: Anja Ka Vis mer

Sjekk dette tøffe hjemmet

Christel prøver å bruke kreativiteten sin både hjemme og på jobb. Hun ville skape en butikk man ikke finner maken til andre steder, og det klarte hun. Story Fashion ligger i en låve på Stjørdal, ca 3 mil nord for Trondheim, og har et unikt design. 

– Alt i butikken har Kai Robert og jeg bygget opp selv. Jeg vet hva og hvordan jeg vil ha det. Så utfører han det, sier Christel fornøyd. 

Denne saken kan leses i sin helhet i KK Living 02, som er i salg nå!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer