Ikea Og Hay

Slik blir designsamarbeidet til Ikea og Hay

Dette har vi gledet oss til å se! Nå gjenstår bare spørsmålet: Hvor dyrt kommer dette til å bli?

IKEA OG HAY: Her er en smakebit på det spennende designsamarbeidet! Foto: Ikea
IKEA OG HAY: Her er en smakebit på det spennende designsamarbeidet! Foto: Ikea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå gått ett år siden vi delte nyheten om at Ikea har inngått et samarbeid med interiørgigantene Hay og Tom Dixon. Og selv om vi husker at vi fikk beskjed om at kolleksjonen ikke kom til å nå butikkene før høsten 2017, har vi liksom gått og ventet litt på møblene likevel. Hvert fall en liten smakbit! Og nå har vi fått det.

Denne uken kunne nemlig den svenske møbelkjeden dele de første bildene av samarbeidet med danske Hay som har fått navnet «Ypperlig».

– Ypperlig har hjulpet oss å utforske nye materialer og produksjonsteknikker, noe som har gjort at vi har funnet nye og innovative måter å oppnå sluttproduktene vi ønsker å få, sier Marcus Engman, designsjef i Ikea, til svenske Elle

LES OGSÅ: Slik innreder du en fantastisk uteplass uten å blakke deg!

Det vi kan se så langt er at møblene sklir rett inn i de skandinaviske hjem. Designet er forholdsvis enkelt, men du ser samtidig flere interessante elementer i form av formen på den ene sofaen, blant annet. Det eneste som gjenstår å se nå er hva prisen på disse produktene kommer til å bli. 

Ikea er som kjent en favoritt blant mange på grunn av deres budsjettvennlige priser, mens en sofa fra Hay fort kan koste opp mot 30 000 kroner. La oss håpe møbelgigantene har kommet fram til en pris som heller litt mer mot det Ikea pleier å gi oss!

Psst: Husk også å sjekke ut Ikea-posen det store motehuset Balenciaga kopierte og satte en prislapp på 20.000 kroner på!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer