Hage

Slik blir uteplassen sommerklar

Få den fineste balkongen eller terrassen.

GI TERRASSEN EN MAKEOVER: Endelig er det vår i luften. Hvorfor ikke begynne sommeren på uteplassen allerede nå? Foto: Per Ervland
GI TERRASSEN EN MAKEOVER: Endelig er det vår i luften. Hvorfor ikke begynne sommeren på uteplassen allerede nå? Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Våren ser ut til å ha kommet litt tidligere i år.

Det betyr at du allerede nå kan ta turen til hagesenteret å kjøpe inn hagemøbler, sommerblomster, blomsterkasser og puter.

Mye av inspirasjonen til trendene for sommeren 2011 er hentet fra himmelen, havet og solen.

LES OGSÅ: Et godt alternativ til Ikea

Nå starter utesesongen

Enten du har en stor hage eller en liten balkong i byen er det ingen ting i veien med å friske opp uteområdet allerede nå.

Kanskje du føler den romantiske og landlige stilen med putevarer i lin og kurvmøbler er noe for deg, eller er det kanskje en mer maritim stil med striper og anker som passer bedre inn på din terrasse?

Uansett er det masse og velge mellom som gir deg lyst til å tilbringe det meste av tiden din ute, og her får du noen kjøpetips som gir deg inspirasjon.

LES OGSÅ: Se hva jeansene dine kan bli til

De mest populære trendene

- Det er spesielt to trender som man ser mye av i denne sesongen. Det er den maritime og hvite stilen i tillegg til den orientalske stilen, forteller pressekontakt i Åhléns, Maria Andersson, til KK.no.

Inspirasjon fra østens mystikk har vi blant annet sett i vintage-kolleksjonen til Kappahl i fjor. Nå skal du ikke bare ta den inn i hjemmet, men også ut på balkongen eller ut i hagen.

Få frem stilen ved å bruke detaljerike lykter enkelte steder, eller ta stilen helt ut med både puter og pledd som har detaljer av broderier og stener.

Hvis ikke den orientalske stilen er noe for deg, finnes det mange andre alternativer.

Få inspirasjon fra noen forslag her:


LES OGSÅ: Slik får du en retro-makeover

Ikke glem vedlikehold

Før du kaster deg løs med å kjøpe inn alt av møbler og blomster må du imidlertid ikke glemme en liten oppfriskning på selve uteplassen.

Rydd bort det som har blitt stuet på terrassen over vinteren og se om det er andre ting som kunne trenge en liten oppfriskning for å bli kvitt vintergusten. Les mer om hvordan du skal friske opp på Dinside bolig (EKSTERN LENKE).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer