Interiørnyheter

Slik blir våren hos Kremmerhuset

De riktige materialene, fargene og kombinasjonene denne våren ifølge interiørkjeden.

BYTT UT PUTENE: En enkel måte å fornye stuen på er å kjøpe noen nye puter i vårens farger. Se produktnyheter i bildeviser nederst i artikkelen. Foto: Kremmerhuset
BYTT UT PUTENE: En enkel måte å fornye stuen på er å kjøpe noen nye puter i vårens farger. Se produktnyheter i bildeviser nederst i artikkelen. Foto: Kremmerhuset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Hvilken stil liker du best?

Interiørkjeden Kremmerhuset skal i år forføre deg med nostalgiske, etniske og grafiske nyheter. - Vi har delt inn våren i tre hovedgrupper, forteller Oddhild Gården, markedsansvarlig hos kjeden, til KK.no.Og hemmeligheten bak et oppdatert hjem er å bytte ut noen få enkeltelementer med nye – avhengig av hvilken stil du har. Se vårnyheter fra Kremmerhuset i bildeviser nederst i saken.SE OGSÅ: Slik blir våren hos H&M Home

TREND 1: Landstil

Tekstilene er lyse og lette. Det går mye i farger som lys rosa, lys lilla og mint, gjerne kombinert med hvitt og grått.Materialer som bomull, vasket lin og litt fløyel går igjen, sammen med lammeull i matchende farger. Når det gjelder småting, ser vi mye tre, malt hvitt og gråtoner. Sink er med oss videre, og varene som befinner seg i denne kategorien har et nostalgisk preg.(Artikkelen fortsetter under bildet.)

TREND 2: Etnisk

Blått blir det mer og mer av. Denne sesongen har Kremmerhuset satt blått på indiske puter med batikk og broderier. Kombiner gjerne med farger som offwhite og brunt, i form av indiske broderier og brun lammepels. Typiske varer under den etniske stilen er figurer og vaser i grov keramikk, kurv og litt grovere tre.(Artikkelen fortsetter under bildet.)

TREND 3: Grafisk

Den klassiske fargekombinasjonen svart og hvitt er fortsatt med oss. Stilen skal være stram i både mønster og farger, men frisk den gjerne opp med litt gult.Tekstilene går i bomull og fløyel, sammen med uglasert, hvitt porselen i form av dyr, telyseglass og vaser. (Artikkelen fortsetter under bildet.)

35 vårnyheter

Flere varer i de tre kategoriene er kommet i butikk allerede. Under ser du noen av dem. Har du ikke en Kremmerhuset-butikk nær deg, kan du handle på kjedens nettbutikk som ble lansert i fjor høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer