Interiør

Slik bor Else Kåss Furuseth

– Jeg rydder aldri ordentlig-ordentlig, forteller humordronningen.

SLIK BOR HUMOR-DRONNINGEN: Else kjøpte leiligheten i 1998, etter anbefaling fra pappa. «Den bør du kjøpe, det blir som å bo i Versailles!» Så da gjorde hun det. Foto: Yvonne Wilhelmsen
SLIK BOR HUMOR-DRONNINGEN: Else kjøpte leiligheten i 1998, etter anbefaling fra pappa. «Den bør du kjøpe, det blir som å bo i Versailles!» Så da gjorde hun det. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
– Jeg rakk ikke å vaske, skulle gjerne ha bestilt vaskedame, men det får jeg ikke lov til av pappa, forteller Else Kåss Furuseth til KK Living en solrik fredag morgen på Adamstuen i Oslo.

Hun smiler avvæpnende og viser vei inn i spisestuen.

Elektrikeren henger oppunder taket for å feste ledningene til lampene som kom på plass for to dager siden (etter å ha ligget i boden i to år).

– Interiør, ja – hvilket forhold jeg har til det? Det er jo litt sånn Peppes Pizza, man henger opp det man liker, litt her og der, forteller hun.

LES OGSÅ: Helt nytt rom på 1-2-3

– Det var lilla vegg-til-vegg overalt!

Else kjøpte leiligheten i 1998, etter anbefaling fra pappa.

«Den bør du kjøpe, det blir som å bo i Versailles!» Så da gjorde hun det. Selgeren syntes hun var veldig heldig, og informerte stolt på overtakelsesdagen: «Det var så stygge gulv, så jeg la på vegg-til-vegg-teppe her i går!».

Else drar på smilebåndet.

– Det var lilla vegg-til-vegg overalt! Til og med på kjøkkenet. Så jeg innførte en ny stil. Jeg hadde persiske tepper oppå vegg-til-vegg, på verste sett. Smør på flesk. Det hadde jeg veldig lenge, ikke akkurat Versailles!

– En gang hadde jeg 52 bilder på veggen her i spisestuen.

– Nå har jeg gjemt dem sammen med alle pappeskene på soverommet og i boden. Dette er bare et forsøk på cupcakefasade, egentlig er jeg mer «Ekstreme Samlere».

SE BILDER AV HJEMMET TIL ELSE HER:


LES OGSÅ: Her gjør du interiørkupp på nett

– Jeg rydder aldri ordentlig-ordentlig

Else må nemlig innrømme at hun ikke er så altfor opptatt av å rydde.

Jeg rydder aldri ordentlig-ordentlig. Har aldri gjort det. Jeg har antakeligvis noen bibliotekbøker på soverommet også. Men dem har jeg sikkert betalt for, ler Else.


Hun rydder bare når hun får besøk, og det vil hun helst ha en gang i uken. Minst.

– Jeg lovet interiørstylisten å rydde i alle hyllene mine, men det har jeg ikke gjort. Det er jo mange fine ting der? Else henvender seg spørrende til fotografen, som forsikrer henne om at alt ser veldig bra ut, og lover at den mindre fotogene fakturabunken uansett ikke blir med på bildene.

LES OGSÅ: Hvor ofte rengjør du her? Kan bli en bakteriebombe

Les hele reportasjen i KK Living 5, som er i salg nå.

Tekst: Bjørg Hexeberg, styling: Tone Kroken, hår og makeup: Mari Haugersveen

LITT SOM PEPPES: Else sammenligner sitt forhold til interiør med Peppes - man henger opp det man liker, litt her og der. Foto: Yvonne Wilhelmsen
LITT SOM PEPPES: Else sammenligner sitt forhold til interiør med Peppes - man henger opp det man liker, litt her og der. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
ELSE KÅSS FURUSETH: Komiker-dronningen må innrømme at hun ikke er så opptatt av å rydde.  Foto: Yvonne Wilhelmsen
ELSE KÅSS FURUSETH: Komiker-dronningen må innrømme at hun ikke er så opptatt av å rydde. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer