Kjøkken

Slik får du designkjøkkenet billig

Kjøp utstillingsmodellen og spar titusener av kroner. Her er ekspertenes beste tips!

UTSTILLINGSMODELLEN: Hvis du har tålmodighet og litt tid kan du kanskje finne drømmekjøkkenet til halv pris. Foto: Fotolia
UTSTILLINGSMODELLEN: Hvis du har tålmodighet og litt tid kan du kanskje finne drømmekjøkkenet til halv pris. Foto: Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det sies at badet og kjøkkenet er de dyreste rommene å skifte ut. Selv om det er mye sant i det, er det likevel ikke umulig å få et drømmekjøkken til en levelig pris.

For akkurat som andre butikker bytter også kjøkkenleverandører ut utstillingene sine jevnlig. Men hvilke vurderinger bør du gjøre før du eventuelt slår til?

LES OGSÅ: Kjøkkenet du simpelthen vil elske

Jo dyrere kjøkken, jo mer sparer du

Karoline Brubæk er redaktør for DinSide og har god erfaring med å kjøpe utstillingsmodeller. Hun har faktisk gjort det to ganger.

Her er hennes beste tips:

Følg med i de butikkene som har kjøkken du liker, de bytter jevnlig utstillingVær klar til å slå til, du må også regne med å måtte supplere med deler og være fleksibel i forhold til ønskede løsninger.Husk at selv om utstillingskjøkkener ikke er brukt, så kan det være merker og slitasje  på dem.Vi sparte vel mellom 25 og 40 prosent alt etter om det var prisene på hvitevarer eller kabinetter, og jo dyrere, jo «mer» sparer du med andre ord.Sakene ble levert med bil, men du kan nok avtale det i hvert enkelt tilfelle. 

LES OGSÅ: Slik fikser du det helt perfekte kjøkkenet

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer