Bad

Slik får du et fantastisk fint bad med enkle grep!

Det meste som skal til for å få drømmebadet, kan du gjøre selv. Se bare her!

INTERØR TIL BAD: Glatte, malte flater mot røft og rustikk gjøre rommet spennende og vakkert. Og du kan gjøre mye selv - for lite penger! Foto: IDECOR IMAGES
INTERØR TIL BAD: Glatte, malte flater mot røft og rustikk gjøre rommet spennende og vakkert. Og du kan gjøre mye selv - for lite penger! Foto: IDECOR IMAGES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Badet er et av rommene vi bruker mye. Men selv om noen har liten plass eller slunken lommebok trenger det ikke å ødelegge drømmen om et herlig luksusbad.

For det er ikke sikkert du trenger å gjøre så mye for å få det fint. Innredningen trenger nemlig ikke å bli kostbar. Blant annet kan du velge å bruke ting fra bruktbutikken, gi kommoden et nytt strøk maling og nye knotter - bare se her!

Og det er mye du kan gjøre selv for å få badet du drømmer om - bare se her: 

1. Tapetvegg

Tapetser en vegg med våtromstapet med et iøynefallende, helt smashing mønster! Da kan alt det andre være så nøytral og hvitt som bare det uten at badet blir tamt eller kjedelig. 

LES OGSÅ: Se, så tøft med palmeprint på veggen!

2. Oase

Store planter på badet skaper en herlig, frisk oase! Et par-tre planter vil forandre baderommet totalt, gi det en deilig spa-følelse, rense luften og virke beroligende. Bregner, grønnrenner og fredsliljer trives ekstra godt i et fuktig, varmt miljø.

3. Betonglook!

Mikrosement kan du legge selv. Det er en masse som du smører utover eksisterende flater. Den er mer vannavvisende enn vanlig sement. Overflaten blir ikke ruglete og grov som med vanlig betong, men helt glatt. Alternativt kan du kle inn for eksempel badekaret med finerplater før du dekker dem med mikrosement. Uttrykket blir råtøft, delikat og moderne. Se stylingtrikset som løfter rommet ditt til nye høyder!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.