INTERIØR TIL BALKONGEN:  Foto: Planete Deco
INTERIØR TIL BALKONGEN: Foto: Planete Deco Vis mer

Balkong

Slik gjør du balkongen din klar for høsten

Her finner du noe for ethvert budsjett!

Publisert

Balkongen eller verandaen din er ikke bare der for å nyte late sommerdager med steikende varme. Noe av de vi liker best er faktisk å sette oss ut mens solen går ned, tenne noen lys, tulle oss inn i et deilig pledd og drikke en deilig kopp kaffe eller te. Visste du forresten at det finnes en te som skal hjelpe deg med å fokusere? Bare sjekk ut denne saken! Selvfølgelig kommer det til et punkt hvor kulden blir litt i det meste laget, men fram til da kan du gjøre balkongen din klar for høsten. 

Lyslenken har vært en interiørhit lenge, og vi er fremdeles like glad i den. Den lager virkelig så god stemning og gir hvilket som helst rom et veldig lunt og godt lys. I tillegg er den jo svært dekorativ! På balkongen min i høst vil du finne en ny benk som jeg har pyntet med en større sittepute, pledd, saueskinn og deilige puter. I tillegg kommer jeg også til å legge et teppe på gulvet. Jeg tror det kommer til å bli et med et slags mønster - gjerne striper! 

Det er ikke alltid det er plass til så mye på balkongen. De fleste av oss som bor i storbyen har bare noen kvadratmeter å boltre seg på! Derfor kommer jeg til å bruke tak og vegger til å dekorere den lille plassen. Jeg har derfor funnet frem noen lekre vaser du kan henge i taket, samt noen hengende kurver som er perfekte til å oppbevare diverse dingser. I mitt tilfelle blir det nok magasiner! 

I bildekollasjen under finner du en rekke fantastiske produkter som vil gjøre balkongen din høstklar på 1-2-3! LES OGSÅ: Dette må være i orden når du skal ha visning!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer