Balkong

Slik gjør du balkongen din klar for høsten

Her finner du noe for ethvert budsjett!

INTERIØR TIL BALKONGEN:  Foto: Planete Deco
INTERIØR TIL BALKONGEN: Foto: Planete Deco Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Balkongen eller verandaen din er ikke bare der for å nyte late sommerdager med steikende varme. Noe av de vi liker best er faktisk å sette oss ut mens solen går ned, tenne noen lys, tulle oss inn i et deilig pledd og drikke en deilig kopp kaffe eller te. Visste du forresten at det finnes en te som skal hjelpe deg med å fokusere? Bare sjekk ut denne saken! Selvfølgelig kommer det til et punkt hvor kulden blir litt i det meste laget, men fram til da kan du gjøre balkongen din klar for høsten. 

Lyslenken har vært en interiørhit lenge, og vi er fremdeles like glad i den. Den lager virkelig så god stemning og gir hvilket som helst rom et veldig lunt og godt lys. I tillegg er den jo svært dekorativ! På balkongen min i høst vil du finne en ny benk som jeg har pyntet med en større sittepute, pledd, saueskinn og deilige puter. I tillegg kommer jeg også til å legge et teppe på gulvet. Jeg tror det kommer til å bli et med et slags mønster - gjerne striper! 

Det er ikke alltid det er plass til så mye på balkongen. De fleste av oss som bor i storbyen har bare noen kvadratmeter å boltre seg på! Derfor kommer jeg til å bruke tak og vegger til å dekorere den lille plassen. Jeg har derfor funnet frem noen lekre vaser du kan henge i taket, samt noen hengende kurver som er perfekte til å oppbevare diverse dingser. I mitt tilfelle blir det nok magasiner! 

I bildekollasjen under finner du en rekke fantastiske produkter som vil gjøre balkongen din høstklar på 1-2-3! LES OGSÅ: Dette må være i orden når du skal ha visning!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer