Med rene flater og duse farger får allikevel leiligheten et stilig preg ved hjelp av detaljene. Foto: Kolonihaven
Med rene flater og duse farger får allikevel leiligheten et stilig preg ved hjelp av detaljene. Foto: Kolonihaven Vis mer

Interiør

Slik har moteprinsessen det hjemme

Men nå skal kjoledesigner Cecilie Melli selge leiligheten sin på St.Hanshaugen i Oslo. Her får du hennes beste interiørtips.

Motedesigner Cecilie Melli er kjent for sine vakre, flommende prinsessekjoler. Til tross for at hun aldri har hatt en eneste visning under Oslo Fashion Week, er plaggene blitt en stor suksess både på den røde løperen og hos helt vanlige kvinner. Men designeren har også teft for interiør.

Åpnet butikk og selger leilighet

«Samtidig med butikkåpning og annet styr har Magnus og jeg finpusset litt på leiligheten vår som nå er lagt ut for salg. Kan dette friste noen der ute?», skriver Melli og legger ut en link til salgsannonsen.

Les også: Stilen han vil like

Bygg i høyden

Cecilie Melli har bodd i leilighet i omkring ti år med mannen sin og barna. Nå følte hun at det begynte å bli litt trangt for familien på fire, selv om hun er flink til å få mest mulig ut av plassen.

- Det beste tipset jeg kan gi når du skal innrede hjemmet ditt er å bygge i høyden, hvis det lar seg gjøre. Det har vi gjort både på kjøkkenet, og med hemsene på soverommet, sier hun til kk.no.

Se bildene av leiligheten her:


Med rene flater og duse farger får allikevel leiligheten et stilig preg ved hjelp av detaljene. Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven
Foto: Kolonihaven

Leiligheten er gjennomført innredet med stilige detaljer som gir den et personlig preg.

Tapeter som skiller seg ut frisker opp rommet sammen med de lyse veggene. Og det finnes mange kombinasjoner du kan gjøre. Få for eksempel noen ideer på denne danske tapetleverandøren sine nettsider.

Les også: Nå skal stueveggen være matt

Slik stjeler du stilen

Til tross for de rene flatene og enkle fargene får allikevel leiligheten et stilig preg ved hjelp av de nøye gjennomtenkte detaljene, som også er veldig populært denne høsten, da de kjedelige hverdagsdingsene skal byttes ut med designerprodukter.

Store speil med kraftige rammer som bryter med enkelheten, en stor, prangene lysekrone og eldre tredører er detaljer som likevel gir rommene en noe utenom det vanlige, men personlig stil.

Detaljene blir også tatt igjen andre steder, som med de eldre tredørene som kommer igjen i stuemøblenes vintage-preg som minner om 60-tallet. Du får stilen uten å stråle loppemakreder hvis du går for mørke, eksotiske treslag som var populært da.

Tenk kirsebær, teak og bøk, eller tilsvarende finérplater med dette utseendet. Både reoler, stuebord og skrivepulter i disse treslagene passer til stilen.

Se bilder her:


Les også: Slik lurer du nettbutikkene

Nå skal naturen inn i stua

Også trekubbene til peisen gir stuen et hjemmekoselig preg og passer helt med hvordan hjemmene skal se ut denne høsten og vinteren.

For interiørtrendene for høsten 2010 sier at glitter og glam skal ut, og det naturlige og røffe, med enkle feminine, og uskyldige elementer skal inn.

Nå skal du rett og slett ta med deg naturen inn i stua, så ta med deg kvister, vedkubber og lyng for å dekorere hjemmet ditt.

Sjekk KKs store årshoroskop!