Interiør

Slik holder du på sommeren

De beste tipsene for en magisk utestund i august og september.

PUFF, SAUESKINNSFELL OG PUTER: Å sitte under et gammelt epletre i hagen med noe leskende drikke er både hyggelig, svalende og gir rom for å tenke på ditt og datt så lenge vi har lyst.  Foto: All Over Press Norway
PUFF, SAUESKINNSFELL OG PUTER: Å sitte under et gammelt epletre i hagen med noe leskende drikke er både hyggelig, svalende og gir rom for å tenke på ditt og datt så lenge vi har lyst. Foto: All Over Press Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en deilig og svett sommer (for å si det mildt), kommer den kjølige brisen i sommernatten. Men det er ingen grunn til å gå inn fra terrassen riktig ennå.

For å få sommeren til å vare lenge og få maks ut av de siste solstrålene, er det viktig å skape en varm, vakker og velduftende atmosfære.

Ikke gå glipp av hyggestundene. Nyt de svale, blå utekveldene med deilige tekstiler, lune pledd og blomstene som er perfekte akkurat nå.

Slik får du det til!

En plass i solveggen

En hage bør absolutt være utstyrt med flere sittegrupper, slik at man alltid kan sitte der solen er og varer lengst. Å lene seg til deilige ullputer langs veggen på uthuset er digg med morgenkaffe i hånden.

Lun stemning

Grove tekstiler som ull, grov lin og skinn ute i hagen skaper en lun atmosfære ved sitteplassen under epletreet. Med ullpledd og tykk ullgenser nyter vi sensommerkvelden til langt på natt.

LES OGSÅ: Slik lager du ditt eget utekjøkken

Velduftende blomster

Roser har ofte sen blomstring og er som regel remonterende, det vil si at de blomstrer igjen og igjen. De passer perfekt i bed eller i hager med mye sol og varme. Gamle engelske duftroser lukter himmelsk etter en lang dag i solen, og holder seg utover sensommeren både som klatreroser og buskroser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer