FÅ ROSENE DINE TIL Å HOLDE UT LENGER: Det finnes flere triks som kan hjelpe deg med å få rosene til å holde ut lenger, og de funker selv for seg som ikke har grønne fingre. Foto: NTB Scanpix
FÅ ROSENE DINE TIL Å HOLDE UT LENGER: Det finnes flere triks som kan hjelpe deg med å få rosene til å holde ut lenger, og de funker selv for seg som ikke har grønne fingre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blomster

Slik holder rosene dine lenger

Hvor ofte skifter du vannet blomstene står i?

Publisert

Selv om enkelte synes at Valentine's Day er en skrekkelig klisjéfylt dag, er det andre som ønsker å gjøre litt mer ut av det.

Det er ingen tvil om at floristens salg av røde roser øker på denne dagen. Men akkurat som Valentine's Day, pleier rosene å være en kortvarig lykke. Heldigvis finnes det noen triks du kan benytte deg av for å få dem - og romantikken - til å vare litt lenger, skriver DailyMail.

LES OGSÅ: Du blir lykkeligere av å kysse

Gi rosene en shot med vodka

Hvis du er som undertegnede, og ikke har «grønne fingre» i det hele tatt, er det ofte en utfordring å holde liv i blomstene du har hjemme.

Enkelte ganger kan det faktisk føles som at de gir opp med én gang de kommer i hus.

Men det finnes råd, selv for deg som omtrent kunne tatt livet av plastblomstene dine. Du kan starte med å gi blomstene dine en shot med vodka - det må vel alle kunne klare!

Fiona Burke er event-manager for den kjente blomsterforretningen «Hayford and Rhodes» i England, og hun har gode råd for hvordan du kan øke levetiden til blomstene dine.

LES OGSÅ: Sett kaffegruten i kjøleskapet

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slik holder rosene dine lenger:

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer