Blomster

Slik holder rosene dine lenger

Hvor ofte skifter du vannet blomstene står i?

FÅ ROSENE DINE TIL Å HOLDE UT LENGER: Det finnes flere triks som kan hjelpe deg med å få rosene til å holde ut lenger, og de funker selv for seg som ikke har grønne fingre. Foto: NTB Scanpix
FÅ ROSENE DINE TIL Å HOLDE UT LENGER: Det finnes flere triks som kan hjelpe deg med å få rosene til å holde ut lenger, og de funker selv for seg som ikke har grønne fingre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Selv om enkelte synes at Valentine's Day er en skrekkelig klisjéfylt dag, er det andre som ønsker å gjøre litt mer ut av det.

Det er ingen tvil om at floristens salg av røde roser øker på denne dagen. Men akkurat som Valentine's Day, pleier rosene å være en kortvarig lykke. Heldigvis finnes det noen triks du kan benytte deg av for å få dem - og romantikken - til å vare litt lenger, skriver DailyMail.LES OGSÅ: Du blir lykkeligere av å kysse

Gi rosene en shot med vodka

Hvis du er som undertegnede, og ikke har «grønne fingre» i det hele tatt, er det ofte en utfordring å holde liv i blomstene du har hjemme.

Enkelte ganger kan det faktisk føles som at de gir opp med én gang de kommer i hus.

Men det finnes råd, selv for deg som omtrent kunne tatt livet av plastblomstene dine. Du kan starte med å gi blomstene dine en shot med vodka - det må vel alle kunne klare!

Fiona Burke er event-manager for den kjente blomsterforretningen «Hayford and Rhodes» i England, og hun har gode råd for hvordan du kan øke levetiden til blomstene dine.

LES OGSÅ: Sett kaffegruten i kjøleskapet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer