Gjenbruk:

Slik innreder du hjemmet ditt med gjenbruk

Se, så flott det kan bli med gamle møbler og gjør-det-selv-løsninger!

GJENBRUK: I nærheten av Kalundborg i et naturskjønt område ligger Carina Troelsen og hennes families hus. Familien har innredet hjemmet med gamle møbler og gjenbruk. FOTO: Tia Borgsmidt
GJENBRUK: I nærheten av Kalundborg i et naturskjønt område ligger Carina Troelsen og hennes families hus. Familien har innredet hjemmet med gamle møbler og gjenbruk. FOTO: Tia Borgsmidt Vis mer
Publisert

I nærheten av Kalundborg i et naturskjønt område ligger Carina Troelsen og hennes families hus. Huset er en del av et større landsted, som er omgitt av grønne enger og fredelig natur så langt øyet kan se.

– Vi kjøpte landstedet i 2006, da vi falt for husets håndverks-messige detaljer og den fine, gamle hagen. Inne i huset forelsket vi oss i de flotte, originale dørene, forklarer Carina.

Huset er fylt med gjør-det-selv-påfunn. Det stråler av veloverveide valg i alt fra gulv til vegger og tak. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Paret, som sammen driver en bygge- og entreprenørvirksomhet og har vært selvstendige i mer enn 13 år, har ønsket å bevare den gamle ånden i huset. Derfor har de aldri kompromisset med materialvalg og innredningen av hjemmet.

Det lå faktisk slett ikke i kortene at familien skulle slå seg ned nettopp her. Det var helt tilfeldig at paret fant sitt nye hjem på Vestsjælland.

– Våre venner hadde først sett på huset, men de syntes det var for mye som skulle settes i stand, og så sa de at vi burde kjøre ut og se på det. Jeg kan huske at jeg fant en gammel kasse å stå på, så jeg kunne se inn gjennom vinduene, siden det ikke bodde noen der da. Og så var jeg bare helt solgt, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer