Grønne planter:

Slik innreder du med grønne planter

De er lettstelte, dekorative og nesten umulige å mislykkes med - derfor elsker vi kaktuser og andre sukkulenter.

GRØNNE PLANTER: Vi elsker grønneplanter. Ikke bare er de dekroative, de er også umulige å mislykkes med. FOTO: Pernille Enoch
GRØNNE PLANTER: Vi elsker grønneplanter. Ikke bare er de dekroative, de er også umulige å mislykkes med. FOTO: Pernille Enoch Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. Som et stilleben

Samle flere gjenstander i en gruppe for å skape et blikkfang i rommet. En stabel med bøker, toppet med en sukkulent i en fin keramikkpotte, gjør susen. Et godt tips! En mørk bakgrunn får de grønne plantene til å «poppe» ekstra fram.

2. På gulvet

Store kaktuser ser aller best ut når de står på gulvet. Still gjerne flere ulike typer og høyder sammen for å skape liv. Et godt tips! Miks ulike farger, former og størrelser på pottene.

3. Hengende høyt

I vinduet eller ned fra trappen, sukkulentene kan også henge og pynte opp i høyden. La dem henge i litt ujevnte høyder, så blir ikke uttrykket så strengt. Et godt tips! De små plantene gjør seg godt i grupper eller hengende i vinduet.

LES OGSÅ: Én kommode - fire stiler! Hvilken er din favoritt?

4. Et fat av grønt

Samle mange små planter sammen på et stort fat for å pynte opp bordet eller en lav kommode.

5. I reolen

En hylle full av stramme former blir mykere og mer levende med noen planter. Et godt tips! En dose grønt gir liv til både stua og hjemmekontoret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer