Interiør

Slik kan du spare 20.000 kroner på interiør

Ser du forskjellen på dyrt og billig?

MÅ IKKE KOSTE EN FORMUE: Det er fullt mulig å kjøpe noen nye møbler uten at det trenger å koste så mye. Få tipsene til interiørstylisten lenger ned i saken.  Foto: Produsentene
MÅ IKKE KOSTE EN FORMUE: Det er fullt mulig å kjøpe noen nye møbler uten at det trenger å koste så mye. Få tipsene til interiørstylisten lenger ned i saken. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvis det sto på ønsker ville nok både garderoben og hjemmet til mange av oss bugnet over av flotte designerting.

Men, det er ikke alltid bankkontoen er enig med ønskene dine.

Hvis du merker at lommeboken er litt slunken, finnes det heldigvis mye å velge mellom, og slett ikke alt er dyrt. Faktisk kan du spare tusenvis av kroner, hvis du leter de rette stedene.

LES OGSÅ: Påskeplanten dyreelskere bør unngå

SE ETTER DETTE: Få flere gode tips i KK Living som er i salg nå. Foto: KK Living
SE ETTER DETTE: Få flere gode tips i KK Living som er i salg nå. Foto: KK Living Vis mer

Slik kan du gjøre et kupp

– Du kan finne fantastiske gjenstander som har samme form, men som er langt billigere enn originalen, sier Tone Kroken, interiørstylist i KK Living.

Enten du ønsker at sofaen eller sofaputene skal være en tro kopi, eller du bare vil ha noe som er i nærheten, har hun et godt tips til hva som får gjenstanden til å se mer autentisk ut.

– Se nøye på fargene. Det er mye som har veldig skarpe farger, dette vil gi inntrykk av at det er litt billigere. Se heller etter mer «skitne» toner, siden det gir et mer eksklusivt uttrykk.

– Blant annet H&M Home og Ikea er flinke på dette, sier hun.

Husk også at ikke alle designmøbler trenger å koste en formue, men at det finnes flere interiørbutikker som har vakre møbler til en litt billigere penge.

– For eksempel har interiørbutikken Hay rålekkert design til en billig penge. Det samme har også Bolia og Boconcept, sier Kroken.

LES OGSÅ: Nå kommer øko-møblene

Se hvor mye du kan spare

Du kan for eksempel spare mye penger på å finne et alternativ til den rådyre sofaen du egentlig har sett deg ut, og det trenger ikke være så vanskelig.

Ofte kan du finne en nesten identisk sofa på Ikea, og som du ser blant alternativene nedenfor, kan du fort spare opp mot 10.000 kroner.

Sjekk også ut hvilke andre kupp du kan gjøre her:

Slunken lommenbok: 8190 kronerHvis du hater å montere møbler, eller føler for å bruke litt ekstra penger på deg selv - er det selvfølgelig ingen ting i veien for å investere litt penger i hjemmet ditt.

Kombinerer du i tillegg designervarene dine med noen bruktskatter, vil du se at du raskt kan spare det inn igjen.

Vunnet i Lotto: 30.195 kronerUTVALG AV PRODUKTER: Ylva Mazetti og Tone Kroken

Få flere gode tips til hvordan du enkelt kan kopiere stilen uten at det koster skjorta i den nyeste utgaven av KK Living - som er i salg nå.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer