Jul

Slik pakkes gaven personlig

Det er ikke så mye som skal til.

BLIKKBOKSGAVER SOM PYNTES MED BÅND OG RIM: Når regissør og eier av Eckerbom Casting, 33 år gamle Andrea Eckerbom, pakker inn gaver, er det gjerne i en fin vintageinspirert blikkboks, som pyntes med et enkelt bånd og et lite dikt, for familientradisjonen er å lese et rim for hver gave som åpnes julekvelden.. Foto: All Over Press NorwayAll Over Pr
BLIKKBOKSGAVER SOM PYNTES MED BÅND OG RIM: Når regissør og eier av Eckerbom Casting, 33 år gamle Andrea Eckerbom, pakker inn gaver, er det gjerne i en fin vintageinspirert blikkboks, som pyntes med et enkelt bånd og et lite dikt, for familientradisjonen er å lese et rim for hver gave som åpnes julekvelden.. Foto: All Over Press NorwayAll Over Pr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: Julen handler om så mye mer enn gaver, men når vi først skal gi noe til noen vi er glad i, hvorfor ikke gjøre litt ut av selve innpakningen?.

KK Living var på besøk hjemme hos regissør og eier av Eckerbom Casting, 33 år gamle Andrea Eckerbom, for å se hvordan hun pynter til jul. Her er det en kreativ og avslappet bohemsk stemning, og mye av interiøret er bygget opp av bruktfunn.

Hun viser også fram en gammel blikkboks hun har stående på benken. Med et enkelt bånd rundt, er den en perfekt måte å gi en gave på, synes Andrea.

Et enkelt bånd rundt en gammel blikkboks, er den perfekte måten å gi en gave på, synes Andrea Eckerbom (33).
 Foto: Yvonne Wilhelmsen
Et enkelt bånd rundt en gammel blikkboks, er den perfekte måten å gi en gave på, synes Andrea Eckerbom (33). Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer

I Eckerbom-familien er det også tradisjon å skrive rim til gavene, pakke dem inn og forsegle med lakk og familiens eget lakkstempel.

Og når julekvelden kommer, og det er tid for julegavene, leser en og en rim når de pakker opp, og alt gjøres i et sakte tempo.

Ikke kast pappesken

En annen måte å pakke inn gavene på en litt morsom måte, er dessuten å enkelt dekorere en pappeske du har fått i en eller annen sammenheng. Ikke minst er det fint med gjenbruk!

Stylist Birgitta Roald foreslår at vi pynter esken med papir, gamle aviser, tørkerull eller tekstiler vi har liggende. Og vips har du en helt unik gave.

MORO MED PAPPESKER OG STASH DU HAR LIGGENDE: Du kan fint pakke inn gavene i pappesker som du pynter med gamle aviser, hvite ark eller tørkerull. Styling: Birgitta Roald Foto: Nina Ruud
MORO MED PAPPESKER OG STASH DU HAR LIGGENDE: Du kan fint pakke inn gavene i pappesker som du pynter med gamle aviser, hvite ark eller tørkerull. Styling: Birgitta Roald Foto: Nina Ruud Vis mer

Flere juletips får du i KK Living utgave 8, som er i salg nå!

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer