Slipe Ned Gulv

Slik skapte de harmoni i hjemmet

Med få grep ble det zen-stemning i huset til Katrine (45) og Jacob (48).

SKAP ZEN: Dagslyset strømmer inn fra de høye vinduene i stuen. Sofaen er en eldre modell fra Bolia og avisbordet er gjenbruksfunn som har fått en omgang med sort maling. Foto: Pernille Kaalund
SKAP ZEN: Dagslyset strømmer inn fra de høye vinduene i stuen. Sofaen er en eldre modell fra Bolia og avisbordet er gjenbruksfunn som har fått en omgang med sort maling. Foto: Pernille Kaalund Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KKLIVING.NO: I muremestervillaen fra 1900-tallet, i St. Røttinge i Danmark, bor Katrine Venke Larsen (45) og Jacob Larsen (48) sammen med barna Gustav (14) og Julius (10).

Etter å ha vært på visning i 25 hus, trodde endelig Katrine og Jacob at de hadde funnet sitt drømmehus da de så den flotte murermestervillaen. Men da de fikk se innsiden, gikk drømmen nesten i knas. 

Det var et nedslitt sammensurium av fargesterke vegger og linoleum. Det gikk med bøttevis av hvitmaling til vegger og tak. Under all linoleumen fant de husets originale plankegulv, som fikk en omgang med slipemaskin og hvit såpe. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer