Sarah Jessica Parker

Sniktitt hjemme hos Sarah Jessica Parker

«Sex- og singelliv»-stjernen viste frem sin lekre New York-leilighet for Vogue.

VISER FREM HJEMMET: Sex- og singellivstjerne Sarah Jessica Parker viser frem hjemmet sitt for Vogue. Her i en scene fra suksess-serien.
VISER FREM HJEMMET: Sex- og singellivstjerne Sarah Jessica Parker viser frem hjemmet sitt for Vogue. Her i en scene fra suksess-serien. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Sex- og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (48) er kanskje aller mest kjent for sin fantastiske klesstil, og gjennom rollefiguren Carrie i tv-suksessen, har hun blitt et ikon når det kommer til mote.

Men, det er ikke bare klær og sko skuespillerinnen kan.

LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker designer skokolleksjon

Viste frem hjemmet

Nylig inviterte hun motebladet Vogue hjem til et eksklusivt «73 questions»- intervju i hjemmet hun deler med ektemannen Matthew Broderick og deres tre barn i New York.

BOR I NEW YORK: Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick har gjort som "Carrie" og bosatt seg i New York med sine tre barn.  Foto: Adam Nemser/startraksphoto.com/A
BOR I NEW YORK: Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick har gjort som "Carrie" og bosatt seg i New York med sine tre barn. Foto: Adam Nemser/startraksphoto.com/A Vis mer

Og dette er en av de første gangene fansen har fått se deler av det rålekre hjemmet til superstjernen.

I videointervjuet - hvor Parker besvarer 73 spørsmål om alt fra sitt favorittband og favorittfarge, til favorittmat, restauranter, bøker, klesstil, kunst og interiør, får vi også se noen av rommene i leiligheten.

Og det er helt tydelig at hun har tatt sin eklektiske og lett bohemske, men å-så-elegante stil med seg interiørmessig også. 

Ja, stilen stjernen har hjemme kan faktisk minne litt om den kjente singelleiligheten til hennes berømte seriekarakter...(se bilder og video av hele Carries leilighet her!)

Se videoen og la deg inspirere av Sarah Jessica Parkers interiørstil nedenfor:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer