Badedyr:

Sommerens kuleste oppblåsbare badedyr

Gjør som Kendall Jenner og Amy Schumer!

BADEDYR: Finnes det lenger et basseng som ikke har både oppblåsbare vannmeloner og enhjørninger? Foto: Scanpix
BADEDYR: Finnes det lenger et basseng som ikke har både oppblåsbare vannmeloner og enhjørninger? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen år siden krydde det av oppblåsbare flamingoer og svaner i bassengene til kjendiser som Kourtney Kardashian (39) og Taylor Swift (28). Faktisk valgte sistnevnte fylle opp hele bassenget til USAs nasjondaldag 4. juli for to år siden.

Fremdeles er det kjempepopulært å flyte rundt på en gigantiske fugler, men etter at det tok så av med oppblåsbare badedyr, har produsentene laget utallige varianter.

LES OGSÅ: 25 superfine interiørfunn til hjemmet denne sommeren

Et innlegg delt av @amyschumer

Blant de mest populære denne sommeren er sommerfugl-badedyrene og den gigantiske pizzaen. Ja, du kan faktisk kjøpe en hel pizza som består av cirka åtte pizzastykker, altså bademadrasser, som til sammen utgjør en hel pizza. Genialt, sant?

Men vi har virkelig falt helt pladask for samarbeidet mellom designeren Missoni og bademadrass-favoritten Funboy. Sammen har de nemlig laget gigantiske bademadrass-sommerfugler. Når du ligger på en så ser det ut som det er du selv som har vinger. Snakker vi tidenes Instagram-bilde?

LES OGSÅ: Modern family-stjernen Sarah Hyland (27) viste frem operasjonsarr etter «bodyshaming»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer