Interiør

Sonia Rykiel lanserer interiørserie

Hun er mest kjent for sine fargerike klær, men du kan også kle hjemmet i Sonia Rykiels design.

– Stoffer for den modige, som tør å skille seg ut fra de gjengse grå/beige/kaffe/sorte konstellasjonene vi ser hver dag, sier Peter Sveen i PSC AS, som er agent for Lelievre, som står bak kolleksjonen.  Foto: Produsenten
– Stoffer for den modige, som tør å skille seg ut fra de gjengse grå/beige/kaffe/sorte konstellasjonene vi ser hver dag, sier Peter Sveen i PSC AS, som er agent for Lelievre, som står bak kolleksjonen. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Klesdesignet hennes ble allemannseie da hun tok rollen som gjestedesigner for H&M i fjor vinter og vår, først med en sexy undertøyskolleksjon, så med en fargerik strikkekolleksjon.

Luksuriøse materialer

Sonia Rykiel er mest kjent for silkemyke gensere i materialer som myk ull, kasjmir, angora, jersey og mohair. Hun har også linjer med tilbehør, parfyme, undertøy – til og med sexleketøy og vibratorer. Og nå altså interiørartikler. Hun følger opp sin søte og blomstrete Home Collection 2010 med en sterk og fargerik kolleksjon for badet og soverommet. Sonia Rykiel Maison 2011 Collection, som den heter, består av blandt annet laken, sengesett, håndklær, gardiner, puter, pledd, badematter og tekstiler. – Kolleksjonen er intet mindre enn sensasjonell, flotte stoffer i sprakende farger og spennende design, sier Peter Sveen i PSC AS, som er agent for Lelievre, som står bak kolleksjonen. Også Randi Nestaker, dama bak bloggen Ladybirds Nest, lar seg begeistre:– Det er utrolig gøy at Sonia Rykiel kommer med en egen kolleksjon for hjemmet. Jeg har lenge vært glad i det klassiske fargeglade utrrykket hennes og det gjennkjennelige stripemønsteret og har flere Sonia Rykiel-vesker som jeg er svært glad i, sier hun til KK.no.

– Småfrekk kolleksjon

– Det er en frisk og småfrekk kolleksjon med herlig bruk av farger. Jeg elsker måten Sonia Rykiel mikser mange farger, men likevel får til en svært anvendelig look. Jeg er veldig glad for at vi får se mye av det klassiske stripemønsteret hennes, sier Randi Nestaker. Peter Sveen mener absolutt at kolleksjonen kan passe inn i norske hjem. – Stoffer for den modige, som tør å skille seg ut fra de gjengse grå/beige/kaffe/sorte konstellasjonene vi ser hver dag. Men den er også flott å bruke for de spennende blikkfangene, som må til for å skape spenning i akkurat dette, sier han. Ladybird Nest-bloggeren samtykker:– Det som er så flott med Sonia Rykiels design er at den er lett å blende inn i mange stiler. Hun bruker en fantastisk fargepalett som frisker opp, men samtidig har en subtil fremtoning. Kanskje vi skal krysse fingrene for at Sonia Rykiel Maison og H&M Home gjør et samarbeid?Den franske designeren slår dessuten et slag for 80-talls-klassikeren saccosekk, men i en lekker, mer feminin drakt. Og nettopp saccosekken er et av produktene Randi Nestaker ville valgt om hun fikk plukke ut tre ting fra den nye kolleksjonen:– Jeg ville gitt et friskt pust til soverom og bad med nytt sengetøy og nye håndkleer. Også tror jeg jammen meg jeg ville hatt en Sonia Rykiel-saccosekk, jeg har aldri før sett en så flott sacco! sier hun.Se bilder fra kolleksjonen her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer