H&m

Søtt interiør fra H&M Home

Sukkertøy, pasteller og romantikk. Her er den svenske kjedens nye kolleksjon.

MOT LYSERE TIDER: H&M Homes vårkolleksjon  byr på blomster, naturfarger og søte pynteputer.
MOT LYSERE TIDER: H&M Homes vårkolleksjon byr på blomster, naturfarger og søte pynteputer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Solen slipper inn gjennom hvite heklede blondegardiner, i sofaen bugner det av puter dyppet i rosebad og liljer og på bordet ligger løpere i muntre farger.H&M Home er ute med sin tredje kolleksjon. Den første ble lansert internasjonalt og i Norge i februar 2009. Sjekk ut høstkolleksjonen her.

Romantisk stil

Vårkolleksjonen byr på alt fra puter, duker og gardiner, til botaniske bilder, håndklær og badematter. Sengetøy, tøyposer og kurver er også en del av sortimentet. Stilen er lys, fargerik og romantisk.- Etter som det blir varmere i været, er vi mer sammen utendørs. Vi styler vårt favorittsted med blåstripete stolputer og puter i ubleket lin, og vi pynter påskebordet med grønne plantetrykk, tegnede blomstermønster og orientalske farger, sier Evelina Kravaev Söderberg, designsjef i H&M Home, i en pressemelding.- Vi ønsker ulike nyanser av hvitt på soverommet, med blonder, hekling og blank fløyel, legger Söderberg til.

SE HELE KOLLEKSJONEN HER:

Nøkkeltrender

Stikkordet er uformell utendørsstil. Maritime striper står sentralt, sammen med helhvite blonder, hekling og engelske broderier. Materialene som gjelder er bomull, lin, hekling og fløyel.På fargefronten går det i blått, rosa og grønt, ved siden av marineblått og lyse naturfarger.

Kanskje til Oslo?

Interiørvarene selges via nettbutikken, men det har også blitt etablert egne H&M-homebutikker i Helsingfors, Stockholm og København.Ryktene vil ha det til at også Oslo står for tur.Hjeminredningskolleksjonen fokuserer på tekstiler. Sengesett, puter, forklær, gardiner og pledd står i fokus, og materialene spenner denne gangen fra bomull og vasket lin til blonder og fløyel.Prisene går fra 50 til 300 kroner for putetrekk, 200 til 500 for sengesett og 100 til 150 for badehåndkler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer