Bolig & Interiør

Stil på stranden

Den nederlandske designeren Marcel Wanders har designet en fritidskolleksjon for det tyske selskapet Puma. I år blir det stilig på stranden!

Ingen vits i å gjemme seg bort på stranden i sommer! Foto: Creative Images/Getty
Ingen vits i å gjemme seg bort på stranden i sommer! Foto: Creative Images/Getty Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det skal ikke stå på utstyret, dersom en vil være stilig på stranden i sommer. I mai lanserer Puma en kolleksjon i samarbeid med den prisbelønte nederlandske møbeldesigneren Marcel Wanders. Og i motsetning til prisene på Wanders' møbeldesign, sier ryktene at dette er design de fleste burde ha råd til.

- Jeg elsker å finne nye områder der jeg kan få utløp for min kreativitet, sier Marcel Wanders, og det har han gjort: Kolleksjonen rommer alt fra flip-flops, strandmatter og håndklær til badeballer og en luftmadrass, som sammenrullet fungerer som en thailandsk liggestol.


Med partyteltet fra Marcel Wanders og Puma samler du vennene dine med stil.



Og selve kronen på verket: Et partytelt for de aller mest designbevisste strandløvene.

Utstyret kan du selvfølgelig også frakte med stil, ettersom kolleksjonen rommer både en lett strandveske og trillekofferter med det monokrome mønsteret . Disse vil absolutt synes på bagasjebåndet!

Snørr og bart

Mens noen husker Wanders som mottaker av Elle Interiørs Designer of the Year i fjor, vil han for andre alltid være han som har fått trendnisser til å kjøpe vaser med en form inspirert av snørr som flyr gjennom luften...

Wanders har designet produkter for de fleste store moderne møbelprodusentene; Cappellini, Bisazza, B&B Italia, Moroso, Flos, Boffi og Moooi - til det nyskapende nederlandske Droog Design.

Han driver i dag sitt eget studio, Marcel Wanders Studio, og er en av grunnleggerne av suksessbedriften Moooi, der han fremdeles virker som kreativ direktør.

Marcel Wanders & Puma lanseres 10. mai i Norge.

(Artikkelen er levert av DinSide Bolig)

Foto: Creative Images/Getty/ Puma

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer