Hus

Stilakutten: Nødhjelp til verandaen

Sjekk hvor lekker uteplassen til Line og Truls ble!

FØR: Verandaen til Line og Truls ligger perfekt til utsiktsmessig, men var litt kjedelig og traust. Foto: All Over Press
FØR: Verandaen til Line og Truls ligger perfekt til utsiktsmessig, men var litt kjedelig og traust. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjære House Doctors

«Vi trenger hjelp til vår veranda. Vi bor i et gammelt Moelven-hus og har nydelig utsikt. Vi synes det er synd at dette fine uterommet ikke blir brukt mer, og ønsker å legge litt innsats der for å gjøre det mer bruksvennlig. Vi elsker å lage mat og er lei kulegrillen.Krakken og de rustne Tolix-stolene er jeg glad i, men min mann ønsker noe mer moderne og vedlikeholdsfritt. Hvordan skal vi løse det slik at det blir et hyggelig sted å spise og lage mat, og samtidig beholde noe av det vi har. Vi vil ha et sted å nyte den gode sommerfølelsen. Jeg er glad i naturen og har en fin drivvedstokk. Kan du bruke denne?»

Hilsen Line og Truls

LES OGSÅ: Få sommerstemning i stua

Hjelp av interiørdesigneren

Oppgaven gikk til 1/3 av våre House Doctors. Interiørdesigner Tonje Olsen tok på seg jobben, og ved hjelp av før-bildene Line og Truls hadde tatt, laget Tonje en liste over gode tips for å friske opp verandaen med den nydelige utsikten. 

Kjære Line og TrulsDere har en nydelig uteplass! Hva med å gjøre følgende:• Erstatt det upraktiske stålbordet med et rektangulært bord (kan forlenges) og stoler i hardplast (lette å vedlikeholde) fra Skagerak. Stolene er tidløse og praktiske. Disse passer godt sammen med de litt rustne Tolix-stolene.• Heng den flotte drivvedstokken opp med kraftige ståltråder over bordet med lamper på hver side.• Dekorer den hvite pidestallen med kubbelys. (Disse er fra Missoni).• Dekorer veggene. Vi klippet ut fuglebilder fra en kalender og hang opp med kul neontape.• Et indisk ullteppe. Det tåler det meste.• Et utekjøkken må til!• Pynt benken med dekorative puter.• Grønne, runde busker i rottingpotter og et oliventre er vakre, stenger for innsyn og trenger lite stell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer