interiør:

Stine har ny julepynt hvert år

I år er det isblått som gjelder.

JULEHJEM: – Jeg elsker blandingen av den helt klassiske julepynten, som pryder det store treet vårt i stuen, og det mer moderne uttrykket, som jeg prøver å skape i kransene og dekorasjonene, sier Stine Damborg Hust.
JULEHJEM: – Jeg elsker blandingen av den helt klassiske julepynten, som pryder det store treet vårt i stuen, og det mer moderne uttrykket, som jeg prøver å skape i kransene og dekorasjonene, sier Stine Damborg Hust. Vis mer
Publisert

Hvert år velger Stine Damborg Hust et nytt juletema, som hun dekker årets bord etter. Det ­tilfører noe helt spesielt når ­julebordene er en overraskelse som er gjennomtenkt ned til den minste detalj.

– Desember skal være noe helt eget, og min indre estetiker får fritt spillerom når jeg planlegger årets julebord og dekorasjoner, sier Stine, som starter planleggingen av årets pynt en god stund før julemåneden. Da ­henter hun blant annet inspirasjon fra de ­årlige julebordene hos Royal Copenhagen, julemarkeder og bruktbutikker.

– For meg kan julen gjerne være over­dådig, men ikke overdrevet. Det er en hårfin balanse der som jeg prøver å finne, sier Stine og fortsetter:

– Jeg elsker blandingen av den helt klassiske julepynten, som pryder det store treet i stuen, og det mer moderne uttrykket, som jeg prøver å skape i kransene og dekorasjonene. Jeg elsker å leke med uttrykket og fargene. I år er det en lyseblå farge som setter rammene for en klar, yndig og frostlignende jul. Også adventskransen som henger i silkebånd fra taket, har samme tema.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer