Interiør

Stjel interiørtips til kjøkkenet fra disse freshe restaurantene!

Er tiden inne for en skikkelig make-over av kjøkkenet? Se mot de lekreste restaurantene - en fantastisk kilde til inspirasjon!

INSPIRASJON INTERIØR: Du kan lett hente inspirasjon fra blant annet The Wayfarer Restaurant i New York. Og andre lekre restauranter!   Foto: The Wayfarer
INSPIRASJON INTERIØR: Du kan lett hente inspirasjon fra blant annet The Wayfarer Restaurant i New York. Og andre lekre restauranter! Foto: The Wayfarer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De største interiørarkitektene på markedet innreder hoteller, barer og restauranter som konkurrerer i et veldig tøft marked. Det er alfa og omega å være først ute og ha størst wow-effekt, også innen interiørdesign. For å trekke flest mulig gjester og oppmerksomhet, må stedene ikke bare være perfekt funksjonelle, men også vakre og proppfulle av de råeste og nyeste ideene. (Psst: Nå skal alt males i én farge!

Her ser du noen av de nyeste og fineste restaurantene for tiden – og vær så god, det er bare å stjele disse fantastiske stilene!

LES OGSÅ: Få stilen til en bohemsk globetrotter - helt uten reisebudsjett!

1. Retro-grønt og cognacfarget skinn

Joanna Laajisto har designet interiøret i Michel Diner & Cocktail i Helsinki. Hun lot seg inspirere av grønnfargen fra fasaden på de utendørs kioskene fra 40-tallet, som fortsatt finnes rundt omkring i Helsinki. Dempet, klassisk og utrolig lekkert kombinert med cognacfarget skinn og detaljer av marmor. Vi vil helt klart se færre hvite vegger framover.

Michel Diner and Cocktail, Helsinki
Michel Diner and Cocktail, Helsinki Vis mer

 

2. Kreativ bildevegg

Berners Tavern, restauranten som ligger nye London Edition Hotel, er designet av Ian Schrager. Det spektakulære lokalet er spekket med en blanding av moderne print og gamle malerier på veggene. Så kult! 

LES OGSÅ: Interiørtrendene vi håper får en pause i 2017 (ja, inspirerende sitater på veggene er en av dem)

Berners Tavern, London Foto: Nikolas Koenig
Berners Tavern, London Foto: Nikolas Koenig Vis mer

3. Klassisk glamour mot rå betong

Kontraster er alt! I et gammelt sagbruk har Tanja Solci designet restauranten Carlo e Camilla i Milano. Betongveggen og de rå mursteinene ble stående urørte og ble kombinert med krystallysekroner og moderne designmøbler i fløyel. Her er ingen overdådighet, det er nettopp kontrastene som fremhever det vakre i både veggene og interiøret.

LES OGSÅ: Dette møblet slipper ikke inn i huset til designer Camilla Arby

Carlo e Camilla, Milano Foto: Nathalie Krag
Carlo e Camilla, Milano Foto: Nathalie Krag Vis mer

4. Palmevegg!

På Rhodos ligger det vakre, nye boutiquehotellet, Casa Cook, designet av Michael Schickinger, Annabell Kutucu og Vana Pernari. Se, hvor mye en enkelt vegg tapetsert eller flislagt med et stort botanisk motiv kan gjøre. Ja, takk til energi, sommer og gladfølelse hele året!

Casa Cook, Rhodos Foto: Georg Roske
Casa Cook, Rhodos Foto: Georg Roske Vis mer

5. Trepanel på veggen

Trekledte vegger ser vi stadig oftere i moderne hjem, hoteller og restauranter. I Wayfarer restaurant på Manhattan i New York, er treveggene kombinert med messing og portretter av kjente artister. Så klassisk lekkert. Print ut bilder fra nettet og sett i Ikearammer. På Oslo Finerfabrikk kan du bestille treplater. Se andre måter å pimpe opp hjemme på kun en dag! 

The Wayfarer, Manhattan, New York  Foto: The Wayfarer
The Wayfarer, Manhattan, New York Foto: The Wayfarer Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer