Interiørtips

Stylingtrikset som gir deg et helt fantastisk rom!

Hemmeligheten bak et virkelig koselig og vakkert hjem er ofte en god miks av ulike teksturer.

GOD BLANDING: Miksen av materialer og overflater i et innbydende interiør er ikke så tilfeldig som det kan se ut. Foto: Twoonhuis.nl
GOD BLANDING: Miksen av materialer og overflater i et innbydende interiør er ikke så tilfeldig som det kan se ut. Foto: Twoonhuis.nl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når man jobber med interiør og magasiner som meg, får man tilsendt mengder medreportasjer og bildeserier på vakre og moderne hjem fra håpefulle freelancere og byråer. Ofte tar det ikke lang tid å velge om vi vil kjøpe og publisere serien, for vi vet akkurat hva vi ser etter.

Hjemmet skal ikke bare være vakkert, spennende, originalt og kreativt, men det skal også slå pusten ut av meg (vel, nesten da) og ha den helt spesielle X-faktoren som får meg til å virkelig stoppe opp og bare ha lyst til å spare på denne inspirasjonen som en skatt. 

Så, hva er det som får noen hjem til å skille seg ut og ha denne ekstra wow-effekten? En veldig viktig faktor, mye større enn vakker fargeskala og flotte møbler, er masse tekstur! Mengder av ulike teksturer - og bevisst plassering slik at kontrastene mellom dem fremheves. Så enkelt er det som regel. 

LES OGSÅ: Få den bohemske globetrotterstilen fra sofaen. 

All vet at det å innrede et fantastisk rom krever mer enn å sette inn en sofa og tilføre en pute. Tekstur, når det kommer til interiørdesign, kan beskrives som opplevelsen eller følelsen av det å berøre overflater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer