Interiørrådet

Tone pynter over 40 juletrær i året

Særlig ett grep er avgjørende for et et perfekt resultat. - Mange blir litt overraska, sier interiøreksperten.

INTERIØRRÅDET: Interiørekspert Tone Kroken (til høyre) og journalist Benedicte Wessel-Holst diskuterer pynting av juletreet i siste podkast-episode. Foto: Yvonne Wilhelmsen
INTERIØRRÅDET: Interiørekspert Tone Kroken (til høyre) og journalist Benedicte Wessel-Holst diskuterer pynting av juletreet i siste podkast-episode. Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg et slags crescendo på julepynting av hjemmet, og selv om de færreste har satt opp juletreet allerede kan det jo være greit med noen tips til hvordan pynte «årets tre».

I siste episode av podkasten Interiørrådet diskuterer Interiørarkitekt Tone Kroken og KK-journalist Benedicte Wessel-Holst nettopp juletrepyntingens kunst. For ja, det er ifølge dem begge en kunst å få treet til å se generøst pyntet ut, helst med et helhetlig uttrykk - og også med noen gøye overraskelser her og der.

Episoden i sin helhet kan du høre her:

- Vi er jo begge usedvanlig glade i å pynte selve juletreet Tone, selv om vi har litt ulik stil, sier Benedicte og ser bort på makkeren Tone.

- Ja, jeg har ikke alltid lys på treet en gang, mens du velger jo dobbelt opp, sier Tone og humrer.

Begge to har kunstig tre i stua grunnet allergi.

- Det må vi bare leve med, og jeg forsøker å gjøre det beste ut av det treet jeg har investert i, sier Benedicte som innrømmer at hun helst skulle hatt en ekte variant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer