Oppussing:

Total forvandling!

Se grepene som gjør det lille soverommet lyst, praktisk og superlekkert.

FØR OPPUSSING: Det gamle soverommet hadde en lang vei å gå for å framstå som friskt og innbydende å sove i. Veggene trengte maling, og gulvet hadde vært kledd med vegg-til-vegg-teppe, med et gammelt brunt gulv under. Heldigvis kunne det males. FOTO: Kristina Demant
FØR OPPUSSING: Det gamle soverommet hadde en lang vei å gå for å framstå som friskt og innbydende å sove i. Veggene trengte maling, og gulvet hadde vært kledd med vegg-til-vegg-teppe, med et gammelt brunt gulv under. Heldigvis kunne det males. FOTO: Kristina Demant Vis mer
Publisert

Gode, vakre rammer der vi skal lade batteriene våre, skal ikke undervurderes. Hjemme hos Clara Thornberg skulle soverommet også fungere som arbeidsrom, noe som krevde litt ekstra. Hun ville gjerne at det lille arbeidshjørnet skulle fremstå diskré og ikke forvandle hele rommet til et «kontor». Resultatet ble et poetisk og feminint soverom som minner om et lite fransk hotell.

LES OGSÅ: Ja, du tør! Frisk opp hjemmet med rosa interiør

Et godt tips! Effekten av å male et gammelt gulv er enestående, og husk at det enkelt kan males om i all verdens toner senere.

Et godt tips! Et mykt teppe å trå på og en flott sengegavl med tapet bak, gir en luksuriøs og hotellaktig stemning i rommet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer