Interiørtrender:

Trendene vi vil se mer av!

Godt håndverk, dype farger, mørkt treverk og myke former – her er tendensene for kommende sesong!

INTERIØRTRENDER: Her kan du lese alt om årets interiørtrender. FOTO: Produsentene
INTERIØRTRENDER: Her kan du lese alt om årets interiørtrender. FOTO: Produsentene Vis mer
Publisert

OVER TIL DEN MØRKE SIDEN

Mørkt interiør har tatt interiørelskere med storm. Fargepalettene blir tøffere, og de som har sverget til hvitt, beige eller grått i en årrekke, tør nå satse på koksgrått og svart. Vi lar oss inspirere av interiørdesignere som Abigail Ahern, og viser særpreg, stilsikkerhet og mot gjennom interiørvalgene våre.

Rått og solidSkandinavisk design har tatt en helt ny retning når det gjelder fargeskala, materialer og former. Håndlagde objekter, røffe kanter, ujevne overflater og upolerte materialer, som ser ut som om de er hentet rett ut fra et lite verksted, blir mer framtredende. Det mørke og maskuline skal være gjennomgående, og det skal synes på elementene at de ikke er masseproduserte, men unike kunstverk. Lampe og krakker fra House Doctor.

Nye flaterVi maler en større del av rommet i nye valører. Lister, dørkarmer, dører, vinduskarmer og tak trenger ikke lenger å være hvite. Nå er ofte alt malt i samme farge, eller to harmonerende toner, som her. Interiør fra Nordal.

Sofistikert og dempetMørke kjøkkeninnredninger tar over for de hvite og lys grå. Helst med puddermatte fronter, gjerne med kalkstruktur. Vi sverger til et interiør med matte flater også på gulv og vegger, med innslag av blanke metaller og glass for å friske opp. Møbler fra Habitat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer