Urteplante

Trikset som gjør urteplanten litt kulere på kjøkkenbenken

Superbillig og kult!

BAKEPAPIR, TRÅD OG URTEPLANTEN: Så enkelt kan du piffe opp urteplantene du kjøper på butikken. Litt mer fristende å ha på kjøkkenbenken, eller hva? Foto: Per Ervland
BAKEPAPIR, TRÅD OG URTEPLANTEN: Så enkelt kan du piffe opp urteplantene du kjøper på butikken. Litt mer fristende å ha på kjøkkenbenken, eller hva? Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alle som gidder å kjøpe inn egne potter til urteplantene fra butikken, og dersom du er glad i fersk persille, koriander eller basilikum, så har du kanskje en del slike planter stående på kjøkkenbenken - i den «ikke så sexy»-plasten som følger med. 

Er du i sistnevnte kategori, har vi imidlertid et enkelt og ganske så genialt (for ikke å snakke om billig) tips til deg - og du har nok alt du trenger i skuffen. 

En svært enkel måte å «rocke opp» urteplanten din på, ser du i bildekarusellen under. Og det beste er at det også forhindrer at planten din «faller sammen» så fort. Med andre ord: den holder seg litt lenger! Dekorativt, kult og enkelt - alt du trenger er bakepapir (gjerne med struktur) og litt tråd. Check it out! !

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer