Renovere

Tusenvis følger dette hjemmet på Instagram

En kreativ hjerne, og forkjærlighet for dyrisk print og røffe detaljer har fått 17 000 til å henge seg på og følge oppussingsprosjektet til Ive.

NESTE PROSJEKT: Peisestuen i kjelleren er det neste som skal pusses opp, hittil har de bare gjort det beste ut av utgangspunktet, ifølge Ive. Taklampen fra gårdsbutikken Lykkelig på Haver i Drøbak, Missoniteppet fra Fru Hagen. Putene i sofaen er fra Lama, Day Home og Senze of  Joy. Sofaen er et bruktkupp til 500 kroner.   Foto: Nina Ruud
NESTE PROSJEKT: Peisestuen i kjelleren er det neste som skal pusses opp, hittil har de bare gjort det beste ut av utgangspunktet, ifølge Ive. Taklampen fra gårdsbutikken Lykkelig på Haver i Drøbak, Missoniteppet fra Fru Hagen. Putene i sofaen er fra Lama, Day Home og Senze of Joy. Sofaen er et bruktkupp til 500 kroner. Foto: Nina Ruud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynte tidlig. Som åtte-niåring fikk Ive Langesæter designe sitt eget rom da barndomshjemmet skulle pusses opp. Hun valgte brystningspanel med pyntelist på toppen, tapetbord oppå der igjen og mønstret tapet til taket. Du kan si hun var gjennomført allerede da, selv om stilen har endret seg med tiden.

– Jeg tror det ligger dypt i meg dette med å gjøre det hyggelig, mamma var også veldig opptatt av å skape den følelsen et godt interiør gir, forteller Ive.

– Jeg mener alle har mulighet til å få det fint hjemme, det skal ikke så mye til og trenger ikke koste mye. Vi er midt i etableringsfasen, vi har små barn og har eid et renoveringsobjekt i bare fire år. Vi må tenke litt alternativt, og finne enkle metoder for å pusse opp. Og ofte er det de billige løsningene som funker best.

LES OGSÅ: - Ingenting er hellig for meg 

På jakt etter en skikkelig renoveringsjobb

Huset var først bare et hus. Et hus med potensial som det heter når meglerne har et ordentlig takras å selge. Men var det en ting Ive og Eirik var enige om, var det at de ville kjøpe et ordentlig renoveringsobjekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer