LATE TIMER: Kos deg på stranden eller ved bassengkanten med disse lekre håndklærne; F.v. kr kr 850, Yves Delorme, blått håndkle kr 129, Ellos, myk strandmadrass kr  199, Princess, blomsterhåndkle kr 129, Ellos, bunke med håndkær kr 139 per stykk fra Ikea og solseng fra samme sted kr 998. Foto: Produsentene
LATE TIMER: Kos deg på stranden eller ved bassengkanten med disse lekre håndklærne; F.v. kr kr 850, Yves Delorme, blått håndkle kr 129, Ellos, myk strandmadrass kr 199, Princess, blomsterhåndkle kr 129, Ellos, bunke med håndkær kr 139 per stykk fra Ikea og solseng fra samme sted kr 998. Foto: Produsentene Vis mer

Håndklær

Uunnværlig i strandbagen

Late timer i solen blir enda bedre på disse lekre håndklærne.

Publisert
Badehåndklær er ikke som andre håndklær.

For det første skal de selvsagt være mye større! Vi må jo ha plass til å strekke oss så lange vi er og slikke solstråler.

For det andre skal de gjerne være ekstra tykke, slik at vi kan varme oss kjapt etter en forfriskende dukkert i krystallklart hav.

En flott farge som står til bikinien er heller ikke å forakte.

Praktisk strandmadrass

For at de late timene på stranden skal bli ekstra behagelige, kan det være en fordel å ha en strandmadass under håndkleet.

Ikke nok med at de hindrer hånkleet fra å bli tyve kilo tungt av sand når du skal hjem. De gjør også at du ligger mer stabilt. De billigste typene strandmadrasser får du til et par tiere.

God håndklekvalitet

Ønsker du deg et håndkle som varer lenge, er det flere kvalitetstegn du kan se etter.

Frottehåndklærs kvalitet påvirkes av håndkleets vekt og kvaliteten på garnet. God bomull har lange fibre som gjør at man kan spinne tynne tråder og lofritt garn, skriver innredningskjeden Hemtex på sitt nettsted. Er garnet hardt spunnet vil også håndkleet loe mindre, mens løst spunnet garn gir et mykere håndkle.

LES OGSÅ: -Trangt på badet?.

Håndkleets vekt avgjøres av hvor tykt garnet er, og hvor tett det er vevet. Tettvevd stoff gir generelt en tykk og fin kvalitet og bedre absorberingsevne.

Se våre forslag her:


Slik tar du vare på dem

For å holde håndklærne fine er det viktig at du følger vaskeanvisningene. Vask håndklær på 60 grader, og vær nøye med dosering av vaskepulver. Bruker du for mye, er det ikke sikkert at maskinen klarer å skylle vasken ren, og det rester kan feste seg på tekstilene. Vask også alltid håndklær før du bruker dem. Dette bidrar til bedre absorbering.

LES OGSÅ: Så lett skifter du stil på badet.

Unngå skyllemiddel. Dette legger seg nemlig som en hinne rundt fibrene, og hindrer håndkleets evne til å suge opp vann, skriver Hemtex.Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer