Bolig & Interiør

Vant pris for putekolleksjon

Årets første Formland-pris er tildelt danske Helene Vonsild for hennes putekolleksjon. Se bildene her!

Prisvinnende puter i sju forskjellige varianter. Foto: 1+1 Design.
Prisvinnende puter i sju forskjellige varianter. Foto: 1+1 Design. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den danske tekstildesigneren Helene Vonsild fra bedriften 1+1 Design i Århus, Danmark, ble nylig tildelt den prestisjefylte skandinaviske designprisen Formland Design Award - Spring 2007.Prisen får hun for en nyskapende kolleksjon av puter, samt kaffe- og tehette i et moderne tekstildesign. I tillegg til selve prisstatuetten mottok Vonsild også et markedsføringsbidrag på 100 000 danske kroner.Se mer på DinSide.no Se flere bilder av putenePrisutdelingen fant sted under åpningen av Formland Spring 2007 i Messecenter Herning.Formland er Skandinavias største fagmesse for brukskunst, interiør, gaver og design. Messen er godt besøkt av norske bedrifter og butikker.

Godt skandinavisk

Hvert halvår siden 1987 har Formland Design Award blitt tildelt de mest funksjonelle og innovative løsningene innen skandinavisk design. Helene Vonsilds kolleksjon gikk rett inn hos priskomiteen, som roste henne for en smukk designløsning til hjemmet eller kontoret.- Putekolleksjonen fra 1+1 Design er virkelig flott skandinavisk design. Alle produktene er pene, det er ulike former og funksjoner - og så henger de sammen som en kolleksjon, uttaler priskomiteen.

Kvalitetsputer

- Det er totalt syv puter i denne kolleksjonen. De er dobbelvevet, stoffet er i 80 prosent ull, og det er samme type stoff på forsiden og baksiden. Putene er fylt med fjær og dun fra and, og prisene kommer til å ligge fra 750 kroner og opp, forteller Vonsild til DinSide.no, og legger til: - Foreløpig har jeg ikke mange forhandlere av putene i Norge, men de kan kjøpes via min hjemmeside.Bedriften Kvadrat står for selve produksjonen av tekstilene til putene.(Artikkelen er levert av DinSide Bolig)Foto: 1+1 Design.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer