Interiør:

Vår i alle rom!

Nå er vi klare for å røskes helt ut av vinterdvalen.

INTERIØR: Gå for matte, lyse, nøytrale vegger og støvete rosa eller grønt på tekstiler – vårlig og fresht! FOTO: Produsentene
INTERIØR: Gå for matte, lyse, nøytrale vegger og støvete rosa eller grønt på tekstiler – vårlig og fresht! FOTO: Produsentene Vis mer
Publisert

Stuen: Velkommen dagslys!

Våren er tiden for å la gardinene få hvile og bruke vinduene for alt de er verdt. Ikke noe gir så mye energi som dagslys i rikelige mengder. Lyse flater reflekterer lyset, og vi ser at sandtonene er tilbake for fullt på vegger og gulv. De varme beigenyansene har tatt helt over for de kaldere nyansene av hvitt og grått. Inn med lyse naturfarger og støvete pasteller – duse og harmoniske med ørlite brunt i seg.

Møbler med «slanke» former som nesten gir inntrykk av å sveve, letter uttrykket i rommet. Eksotiske planter og botanisk print frisker opp og forsterker fornemmelsen av vår. Blomster, planter og lag på lag av teksturer skaper varme og spill i alt det lyse.

Et godt tips! Blomsterprint med mørk bunn er superhot og finnes på møbler og puter fra mange forskjellige forhandlere denne våren – kombiner gjerne flere mønstre!

LES OGSÅ: Slik innreder du med grønne planter i alle rom

Kjøkkenet: Lett, elegant og nordisk

Vi setter stadig større pris på kvalitet og robust håndverk. Kjøkken i naturlig, umalt og matt treverk er i tiden og kan enkelt friskes opp og gjøres «lettere» med klart glass, grønne planter, «spinkle» møbler og friske farger på tilbehør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer